Wat is spininversie?

null

Elk atoom heeft zijn eigen kern en om deze kern zweven elektronen. Net zoals de planeten om de zon heen draaien. Elke planeet draait echter ook om zijn eigen as en dit geldt ook voor de elektronen. Bij een zogenoemde spininversie ofwel spin-inversion gaan deze elektronen de verkeerde kant opdraaien, dit is erg schadelijk voor het lichaam.spininversie

De eerste symptomen van spininversie zijn:

 1. Je slaapt slecht
 2. Je bent moe, zelfs na een goede nachtrust
 3. Je krijgt steeds meer allergieën
 4. Koude handen en voeten

Bij een spininversie zijn mensen absoluut therapieresistent. Dit houdt in dat ze niet positief reageren op wat voor soort therapie dan ook. Ze kunnen zelfs compleet averechts reageren op medicijnen, op massages, op acupunctuur, op homeopathie; simpelweg op alles. Het lichaam werkt tegen zichzelf. Voedingsmiddelen, vitamines en mineralen worden niet meer opgenomen. Niets helpt meer of werkt zelfs averechts. Mensen met spininversie worden regelmatig elektrosensitief. Dit houdt in dat ze gevoelig reageren op de elektromagnetische straling afkomstig van onder andere zendmasten, WiFi-routers, tv’s, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Spininversie wordt voornamelijk veroorzaakt door een extern magnetisch veld. Dit kan zowel een elektromagnetisch als een geomagnetisch veld zijn. Spininversie kan dus veroorzaakt worden door elektrische apparaten, maar ook door verstoringen in het aardmagnetisch veld.

Wat is spininversie en hoe wordt het gemeten?

null

Spininversie: dé missing-link waarom herstel maar niet wil lukken

Chronische vermoeidheid en/of fybromyalgie, het komt steeds vaker voor. Het reguliere medische circuit heeft tot op heden geen logische verklaring voor deze ziekten, laat staan voor de toename ervan. Is spininversie het antwoord?

Bepaalde theorieën gaan er vanuit dat een virus de oorzaak is. Sommige experts beweren dat het  het Coxsackievirus is, anderen beweren dat juist het Epstein-Barr virus de boosdoener is. Hoe dan ook, het blijven theorieën.

Beide virussen kunnen wel degelijk voor veel problemen zorgen, maar chronische vermoeidheid lijkt daar niet toe te behoren. Het kan echter wel zo zijn dat beide virussen gevonden worden bij iemand die chronisch vermoeid is, maar dat wil nog niet zeggen dat deze virussen ook de veroorzaker zijn. Het lijkt erop dat het eerder een gevolg is van iets anders.

Wat is de oorzaak van chronische vermoeidheid?

null

We horen en lezen steeds meer over chronische vermoeidheid. Steeds meer mensen schijnen er last van te hebben. In de huidige samenleving is het overduidelijk een groot probleem, maar wat is de oorzaak van deze chronische vermoeidheid? Het antwoord hierop is misschien wel spininversie oftewel electron spin-inversion.

Elektromagnetisch velden

null

In onze huidige samenleving worden we steeds meer geconfronteerd met allerlei technische apparaten zoals bijvoorbeeld tv’s, laptops, tablets, mobiele telefoons, draadloze dect-telefoons, stereotorens, wekkerradio’s, magnetrons, waterbedden, elektrisch verstelbare bedden, etc. En dan hebben we ook nog elektriciteitskabels, ook van trams, trolley bussen en treinen en hoogspanningskabels. Al deze apparaten creëren een gigantisch magnetisch veld. En dit magnetische veld valt het lichaam aan. Als het lichaam sterk is, dan is er wellicht nog enige afweer en heeft het misschien nauwelijks tot geen last van het magnetische veld. Maar als het lichaam wordt verzwakt door bijvoorbeeld een simpele verkoudheid of een heftige emotionele gebeurtenis, dan is het magnetische veld ineens sterk genoeg om het lichaam binnen te dringen en schade aan te richten; het is net een terriër – hij laat je niet meer los. Het gevolg is dat het magnetische veld de spin van de elektronen stopt en de andere kant op doet draaien. Het is heel goed mogelijk dat je niets merkt van dit proces in je lichaam.

Lees meer

Televisie’s, laptops, tablets etc. genereren niet veel elektromagnetische straling aan de voorkant, maar juist aan de achter- en zijkanten! Het magnetische veld van een computer is 100 keer hoger aan de achterkant ten opzichte van de voorkant. Voor een tv geldt hetzelfde. Je leeft dus wellicht in het magnetische veld van de tv’s of de computers van collega’s of buren. Magnetische velden laten zich niet stoppen door een muur, ze gaan er recht doorheen. Ben je wel eens nagegaan waar je buren hun computers, televisies, spelcomputers en WiFi-routers hebben staan?

Slaapkamers zijn ook een belangrijke veroorzaker van spininversie

Ten eerste staat er vaak naast een bed een wekkerradio. Een wekkerradio geeft een gigantisch magnetisch veld af en, kan veel schade veroorzaken. Dit komt omdat je ’s nachts veel gevoeliger bent én de wekkerradio erg dichtbij staat, meestal op het nachtkastje. De tweede reden voor spininversie zijn de pocketveringmatrassen of nog erger, de boxsprings en waterbedden.

Waarom veroorzaken wekkerradio’s, boxsprings en pocketveringmatrassen spininversie?

Het menselijk lichaam kan schommeling in het magnetisch veld tot een verschil van maximaal 3.000 nT. (nano Tesla) opvangen. De pocketveren in een matras zijn allemaal van metaal en ze hebben allemaal een positieve en negatieve zijde. De fabrikanten van deze matrassen houden hier echter geen rekening mee, want zij controleren niet aan welke kant de veer positief of juist negatief is geladen. Als alle pocketveren op dezelfde manier, dus bijvoorbeeld met de positieve zijde omhoog (of juist andersom) in het matras zouden worden gelegd, dan zou het veel minder kwaad kunnen. Helaas is dit niet het geval. Door de ene veer met de positieve zijde en de andere met de negatieve zijde omhoog te plaatsen creëren we dus een verstoring in het magnetisch veld.

Hoe meer apparaten we in de slaapkamer hebben zoals bijvoorbeeld wekkerradio’s, tv’s, radio’s, computers, etc. des te meer de veren magnetisch worden geladen. Hoe groter het verschil des groter de kans op een spininversie.

Boxspring matrassen zijn nog erger. Zij hebben namelijk twee pocketveren boven elkaar, waardoor de verstoring in het magnetisch veld alleen maar groter wordt. Slapen op een box springmatras is bijna een garantie op een spininversie. Waterbedden hebben op hun beurt weer een groot elektrisch verwarmingselement onder het bed, waardoor ook een gigantisch magnetisch veld ontstaat.

Lees minder

Bewaren

Geomagnetische velden

null

We weten allemaal dat de aarde een magnetisch veld heeft. Dit magnetische veld kan tijdelijk verstoord worden door zonnevlekken en zonnevlammen.  Als dit gebeurt nemen een aantal zaken toe zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, zelfmoorden en een verviervoudiging van het aantal hartaanvallen. Het aantal verkeersongelukken neemt maar liefst met de factor 10 toe.

Dit geomagnetische veld ligt als een raster om onze aarde heen en op dit raster van energielijnen liggen heel wat verstorende plekken. Het menselijk lichaam kan normaal gesproken makkelijk omgaan met de schommelingen in dit geomagnetisch veld. Het kan echter wel gebeuren dat dit geomagnetische veld ook wordt verstoord door zogenoemde wateraders en dan heeft ons lichaam er wel last van.

Ook de manier waarop we onze huizen bouwen vormt een probleem.

Lees meer

Gewapend beton

Gewapend beton bestaat uit beton met ijzeren staven erin. Deze ijzeren staven zijn erg magnetisch geladen en hebben allemaal een positieve en negatieve zijde. Als de bouwvakkers al deze staven zo zouden plaatsen dat er een neutraal magnetisch veld ontstaat, dan was er geen probleem. Hier wordt uiteraard, door een gebrek aan kennis en wellicht economische belangen, geen aandacht aan besteed. We hebben hier dus hetzelfde probleem als met de pocketveren in een pocketveringmatras. Er wordt hiermee een verstoring in het geomagnetische veld gecreëerd met als mogelijk gevolg een spininversie.

Er zijn nog meer zaken verkeerd aan onze manier van bouwen, die ook een spininversie kunnen veroorzaken. Zo wordt er nauwelijks tot geen aandacht besteed aan waar we onze waterleidingen, rioleringspijpen, vloerverwarmingsbuizen en elektriciteitskabels laten lopen en waar de meterkast wordt geplaatst. De reden dat hier geen rekening mee wordt gehouden is simpel, men heeft geen flauw idee hoe groot de schade op het lichaam is en/of het is zogenaamd veilig. Zie grenswaarden van straling.

Lees minder

Hoogspanningskabels

null

Hoogspanningskabels die dwars door dorpen, steden en woonwijken lopen veroorzaken ook spininversie. Zie deze video waarin deze magneetvelden werden gemeten in een woonwijk in Breda. Omdat dit soort magneetvelden snel afnemen als je er verder van verwijderd bent, is er niet veel gevaar op een afstand van 1.600 meter en verder. Maar hoe dichterbij je komt, des te groter is de kans op spininversie.

Sieraden, matrassen en inlegzooltjes met magneten

null

Om mensen te helpen met hun gezondheid verkopen veel winkels sieraden, matrassen of inlegzooltjes met magneten erin verwerkt. In het begin lijk je je beter te voelen. Het tegendeel is echter waar, want na verloop van tijd ben je er nog erger aan toe dan ooit tevoren. Hoe is dit te verklaren? Ons lichaam is geëvolueerd op een geomagnetisch veld van 0,5 Gauss. Zelfs een klein magnetisch hoefijzer heeft al een kracht van 28.000 Gauss, wat 56.000 keer sterker is dan het veld waarin het menselijk lichaam zich prettig vindt. Dit alles zorgt voor een enorme stress op het menselijk lichaam en het lichaam reageert door endorfine aan te maken. Endorfine is het lichaamseigen morfine. Deze endorfine verdooft je, want je voelt helemaal niks meer.  Al je pijntjes verdwijnen en je voelt je beter.

Lees meer

Als het ware wordt op deze manier het eigen immuunsysteem om zeep geholpen, want ook dit systeem wordt verlamt. In feite creëer je op deze manier misschien zelfs wel je eigen auto-immuunziekte, want alle auto-immuunziektes hebben één ding gemeen; hoge endorfine waarden.

Een pijnstiller zoals paracetamol doet hetzelfde, want deze zorgt ervoor dat het lichaam endorfine aanmaakt. De aanmaak van endorfine wordt gecontroleerd door de hypofyse en de zenuwbanen maken het vervolgens aan. Heb je je wel eens afgevraagd hoe een paracetamol weet waar de pijn is? Dat weet het ook niet. Een paracetamol verstoort enkel de hypofyse  en geeft opdracht aan ALLE zenuwbanen om endorfine aan te maken. Op hetzelfde moment dat je van je pijn afkomt, creëer je misschien wel een nieuwe spininversie.

Lees minder

Hoe voorkom je spininversie?

null

Is er iets dat we aan dit probleem kunnen doen? Ja, dat kunnen we zeker. In de eerste plaats moet ik jullie vertellen dat spininversie pure natuurkunde is en geen scheikunde. Hoewel de medische wetenschap steeds meer rekening houdt met natuurkunde, worden ze nog steeds niet getraind om rekening te houden met dit soort zaken. Ook hebben ze niet de beschikking over juiste apparatuur om dit te meten.

Hoe weet je of je spininversie hebt?

null

spininversieAls je jezelf herkent in het onderstaande is de kans aanwezig dat je in meer of mindere mate last hebt van spininversie.

 • Je slaapt slecht
 • Je komt vermoeid je bed uit, zelfs na een goede nachtrust
 • Je krijgt steeds meer allergieën
 • Je eet en drinkt gezond maar het lijkt niet uit te maken
 • Je gebruikt allerlei voedingssupplementen, maar hebt het idee dat het niet wordt opgenomen
 • Therapieën slaan niet aan of werken zelfs averechts
 • Je hebt last van koude handen en/of voeten

Spininversie meten

Je kunt het ook laten meten. Met een apparaat voor elektro-acupunctuur volgens Voll (EAV) kun je de acupunctuurpunten meten. Als op nagenoeg alle meridianen een zogenoemde zeigerabfall meetbaar is, is er meer aan de hand dan simpelweg een verstoring op deze meridianen. Er is dan namelijk sprake van spininversie. Er zijn drie meridianen die vrijwel direct reageren op een spininversie en dit zijn de drievoudige verwarmer, hart en circulatie meridiaanbanen. Om spininversie vast te stellen is het echter belangrijk dat er een afwijking is op nagenoeg alle meridianen, want het is in theorie mogelijk dat deze drie meridianen weliswaar een zeigerabfall geven, maar dat de patiënt toevallig ook een verstoring heeft op deze drie meridianenbanen. Normaal gesproken geeft een meting een stabiel beeld of een langzame val. Een lichaam dat belast is met spininversie geeft echter een snelle val, zeker op deze drie meridianen. Kom je dit fenomeen tijdens een meting tegen, dan is verder meten zinloos. Wanneer een lichaam namelijk spininversie heeft is het niet mogelijk om een correcte diagnose te stellen. Ook heeft verder behandelen geen zin.

Bewaren

Bewaren

Kunnen we spininversie voorkomen?

null

Om spininversie voortaan te voorkomen is het belangrijk dat we naar de oorzaak kijken. Het is namelijk niet zo dat we alleen maar in onze woningen of op onze werkplek spininversie oplopen.

Soms wordt je zomaar in een keer moe als je naar winkelcentrum gaat. Er zijn daar zo ontzettend veel verstorende magnetische velden, dat zelfs de meest sterke en gezonde persoon daar verzwakt. Dan is het winkelcentrum dus de veroorzaker van de spininversie.

Er zijn zowel in- als externe factoren die een nieuwe spininversie bevorderen.

Lees meer

Externe factoren: Je zult je woon- en leefomgeving moeten veranderen:

 • Verwijder je wekkerradio
 • Vervang je pocketveringmatras, boxspring, waterbed
 • Zorg voor een bed zonder metalen erin verwerkt
 • Vermijd elektrische en/of hybride auto’s
 • Bekijk alle draadloze technologie en alle elektrische apparaten in huis kritisch; hebben we dit écht nodig?
 • Zorg ervoor dat je 24/7 ook de juiste frequentie krijgt aangeboden met behulp van Wibronic.

Je hoeft alleen maar te kijken naar wat mogelijk op JOUW systeem verstorend kan werken, want dat is het enige dat telt.

Interne factoren: Je immuunsysteem versterken zodat je lichaam weerbaarder wordt.

De kracht van ons eigen magnetische veld is afhankelijk van hoeveel energie ons lichaam beschikbaar heeft. De snelheid waarmee de elektronen in ons lichaam om de atomen draaien is ook afhankelijk van de hoeveelheid energie die het krijgt aangeboden. Hoe hoger deze energie, hoe sneller ze kunnen draaien. Hoe sneller ze draaien, des te moeilijker het is om dit gezonde correcte spinnen te verstoren. Met andere woorden, hoe gezonder we leven, hoe sterker ons lichaam wordt, des te kleiner de kans is op een nieuwe spininversie.

De sleutel naar blijvend herstel is dus om je eigen energieniveau te verhogen

We bereiken dit door ons lichaam 24/7, naast alle elektromagnetische frequenties, ook de natuurlijke en helende frequenties van Wibronic aan te bieden. Hiernaast is het belangrijk om stralingsbronnen in onze directe woon- en leefomgeving zoveel mogelijk te beperken of te vermijden én verstorende factoren in ons eigen lichaam verwijderen. Verstorende factoren kunnen zijn:

 • Vrije radicalen
 • Stress
 • Een te lage pH waarde
 • Chemische bestanddelen in het lichaam, want alles wat chemisch van aard is, is linksdraaiend

Voorbeeld

Stel jezelf eens voor als een boom. Insecten komen op je af en zijn een ware plaag voor je. Waarom zijn deze insecten er? Waarom komen ze ineens naar jou toe? Waarom ik? Waarom niet die andere boom? De reden hiervoor: omdat JIJ ze aantrekt.

Wat trekt dan deze insecten aan? Jouw eigen trillingsniveau. Als jouw eigen vibraties nét ietsjes hoger waren, dan zouden deze insecten zich niet eens aangetrokken voelen tot jou. Nu is het zo dat jij toevallig dezelfde vibraties uitzendt als deze insecten. Het is simpelweg liefde op het eerste gezicht. Deze insecten zijn dus een teken, een teken dat jij (de boom) ziek aan het worden bent; dat jij jouw immuunsysteem sterker moet maken!

Beter worden, graag of niet

Het is dus de bedoeling dat jij als boom jouw eigen trillingsniveau verhoogt, zodat je niet meer resoneert met de vibraties van de insecten. Als dit gebeurt met behulp van chemische bestrijdingsmiddelen dan wordt jouw immuunsysteem niet sterker. Het wordt zelfs nog zwakker, jouw trillingsniveau wordt nog lager en nu is het alleen nog wachten totdat de volgende plaag zich aandient. Bomen krijgen dan (nog) meer bestrijdingsmiddelen. Deze bestrijdingsmiddelen verzwakken de boom nog meer. De natuur zendt als eerste allerlei insecten, daarna schimmels, daarna virussen en bacteriën, allemaal om te helpen iets aan je immuunsysteem te DOEN. Als je dat
niet doet wordt je immuunsysteem alleen maar zwakker en zwakker.

Beter worden, graag of niet. Wij als mens nemen simpelweg niet de tijd om ziek te zijn en de meesten nemen zelfs antibiotica of ander medicijn. Maar stel je krijgt een nieuwe kans om je immuunsysteem wél op de juiste manier een boost te geven. Als je je immuunsysteem gaat versterken, als je jouw eigen trillingsniveau gaat verhogen, resoneert jouw lichaam niet langer met al die schimmels, virussen en bacteriën. Ze zien je niet eens staan.

Alles is gebaseerd op resonantie. Als jouw eigen trillingsniveau zo laag is dat het resoneert met een virus of bacterie, dan trekt het deze ook aan. Het is de wet van aantrekkingskracht; je trekt datgene aan dat je aan wilt trekken. Gezonde mensen hebben een hoog trillingsniveau. Elke verstoring, of dit nu emotioneel, psychisch of lichamelijk is, verlaagt dit trillingsniveau
omdat het van zichzelf een lager trillingsniveau heeft. Hierdoor wordt de cel communicatie in
het lichaam verstoort.

Jij bent zelf de sleutel

Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jouw eigen gezondheid, voor jouw lichaam, voor jouw leven. Je kunt deze verantwoordelijkheid niet afschuiven op artsen, specialisten in het ziekenhuis, overheden, kerken en verzekeringsmaatschappijen, etc.

In de loop der jaren zijn we allemaal gaan geloven dat zij deze verantwoordelijkheid voor ons kunnen dragen, maar we komen er steeds meer achter dat ze dat helemaal niet kunnen en ook nooit gekund hebben. Neem deze verantwoordelijkheid terug en neem de regie voor wat betreft jouw gezondheid weer in eigen hand. Het is logisch dat dit in het begin eng is, want ineens op jezelf gaan vertrouwen, als je dat niet gewend bent, kan best spannend zijn. Laat je echter niet leiden door je ratio, want ons brein is geprogrammeerd met de verkeerde software. Installeer nieuwe software en volg je gevoel, je intuïtie.

Lees minder

Bewaren

Bewaren

Info Spininversie elders op internet

null

Men zegt: “kennis is macht”, maar eigenlijk zou het moeten zijn “toegepaste kennis is macht”.  Het fenomeen van spininversie is namelijk niet nieuw, er wordt alleen (nog) niet veel met deze kennis gedaan. Hieronder enkele linken naar verschillende websites.

 • Hayo Bol, klik hier
 • Wikipedia, klik hier
 • Science, onderzoek uit 1957, klik hier
 • Animated Fysics, klik hier
 • Gizmodo, klik hier
 • Psysics World, klik hier
 • Universiteit Nebraska, klik hier
 • Quantum Diaries, klik hier
 • Boek over Natuurkunde met uitleg spinversie “Introductory Biophysics” door Massimo Cerdonio, klik hier

 

 

Bewaren

Bewaren