Bescherming tegen straling en spininversie is één. Ook daadwerkelijk herstellen van je klachten is twee. Dat onze totale aanpak zo goed werkt vertellen onze tevreden klanten hieronder maar al te graag zelf.

Leven in een wereld met straling

Het is voor veel mensen nog maar lastig voor te stellen hoe je je 20-30 jaar geleden voelde? In de afgelopen jaren zijn de slechte frequenties beetje bij beetje opgeschroefd en je hebt niet meer in de gaten wat er gebeurt. Vergelijk het maar met het koken van een kikker in een pan water, want als je het vuur beetje bij beetje verwarmt, dan heeft de kikker geen flauw benul dat jij langzaam aan gaar gekookt wordt.

Zo vergaat het ook iedereen met straling. 24/7 wordt ons lichaam gebombardeerd met slechte frequenties en we realiseren ons pas wat er aan de hand is als we het ineens niet meer voelen, als we weer rust in ons lichaam ervaren. En als dat dan eenmaal gebeurt….tja, Lucia Muideboom uit Heerhugowaard vertelt haar ervaring.

Half beschermen tegen straling kan niet

Janine Lankhorst uit Alkmaar heeft aan den lijve mogen ervaren hoe het voelt om ineens meer natuurlijke frequenties om zich heen te voelen in plaats van al die elektromagnetische verstoringen van al die zendmasten en draadloze apparaten om haar heen. Ze ervaarde rust in haar lichaam en heel veel andere klachten, zoals o.a. oedeem, verdwenen.

Ook heeft ze mogen ervaren dat het weinig zin heeft om jezelf alleen maar te behandelen met de Spininverter, want op deze manier houd je het resultaat van de behandeling niet vast. Alleen met voldoende Homeshields en een Bodyshield van Wibronic is dit haar gelukt.

 

Therapieresistentie opgeheven

P. Huijber uit Rotterdam deed alles om gezond te leven, maar hij kwam maar niet van zijn klachten af; slecht slapen, niet uitgerust wakker worden en hij was overdag vaak moe. Dit alles veranderde binnen drie weken nadat hij alles van Wibronic had aangeschaft.

UMTS Zendmasten aan de overkant van de straat

Woon jij ook dichtbij zendmasten? Kelyn en Brian, twee studenten uit Tilburg, wonen sinds juli 2020 bij de Westermarkt int Tilburg. Al snel kregen ze last van hoofdpijn, concentratieproblemen en bloedneuzen. De link met de zendmasten was snel gelegd. Na installatie van de Wibronic Homeshield verdwenen de klachten als sneeuw voor de zon.

 

Therapieresistentie opgeheven

Ilonka Marcic had dusdanige gezondheidsklachten dat ze haar werk als therapeut niet meer kon uitvoeren. Niemand wist wat het was. Slechts één behandeling met de Spininverter betekende de ommekeer.

Slecht slapen, therapieresistentie en bescherming tegen 5G

Gisela Schädel had vroeger de Homeset van Floww in huis en die werkte tot en met het 4G netwerk prima. Hierna kwamen haar oude klachten langzaam terug. Sinds een jaar heeft ze nu alles van Wibronic, inclusief de Spininverter in huis. Haar klachten waren verdwenen na installatie meteen en zijn ook niet meer terug gekomen.

 

EHS-klachten

Rian van Gompel is therapeut in het Brabantse Bladel. Ze had altijd veel last van straling, EHS-klachten, hoofdpijn, vaak moe en ze sliep slecht. Na aanschaf Wibronic heeft ze geen last meer van deze klachten.

In deze video legt zij het zelf uit.

 

Slecht slapen en heftige EHS klachten

Hannah Cohen is therapeut in Groningen en kreeg de afgelopen jaren steeds meer last van alle straling 24/7 om haar heen. In het verleden had ze al eens de producten van Floww geprobeerd en hoewel die wel iets hielpen, werden haar klachten sinds 4G alleen maar erger. Totdat ze in aanraking kwam met Wibronic.

 

Geen last meer van hartklachten en eczeem, meer rust in huis

Marlou Tilly uit Beilen heeft in de loop der jaren beetje bij beetje ervaren wat de impact is van straling op haar gezondheid én vooral wat er verandert in je leven als je de goede natuurlijke frequenties voortaan laat overheersen.

In deze video legt zij het zelf uit.

 

Allergieën, hyperventilatie, slecht slapen en weinig energie

Ineke Meijboom uit Barneveld had voor Wibronic veel last van allergieën, hyperventilatie, ze sliep slecht en had weinig energie. Sinds ze met behulp van Wibronic de therapieresistentie heeft doorbroken, gaat het op alle fronten stukken beter met haar. In deze video vertelt ze haar persoonlijke verhaal.

 

Minor complaints, still big results with Wibronic

Michele Baker from Brussel never thought that her healthproblems were relaterd to electromagnetic radiation. But the more she knew about all the electromagnetic frequencies 24/7 around us, the more she got confidenced that this was not good for her own health and the children at her school. After purchasing Wibronic a lot changed. Watch the whole (long) video and listen to her story.

 

Herstellen van de ziekte van lyme, hoofdpijn, slecht slapen

Via een patiënt kwam therapeut Ietje Schippers op het pad van Spininversie en Wibronic. Zelf had ze al jaren bepaalde klachten waarvan ze het vermoeden had dat ze stralingsgerelateerd waren, maar ze wist niet wat ze er tegen kon doen. Nu, na enkele maanden kan concluderen dat ze beter slaapt, niet meer opgejaagd is, meer rust in haar lichaam en huis ervaart.

 

Spininversie en de Spininverter in de praktijk

Natuurgeneeskundig therapeut Kaj Alexander legt in deze video uit wat zijn ervaring is met Wibronic en de Spininverter. Zijn belangrijkste conclusie is dat zijn behandeltrajecten korter zijn geworden en dat zijn patiënten sneller en/of eindelijk herstellen van hun klachten.

 

Slecht slapen, weinig energie en slechte concentratie

Ondanks een gezonde leefstijl, het slikken van veel voedingssupplementen en het bezoeken van diverse therapeuten bleven de klachten aanhouden. Totdat Patrik Beaumont haar attendeerde op een een flinke stralingsbelasting. Na aanschaf van Wibronic slapen zowel Ria Geboers als haar man erg goed en verdwenen hun klachten als sneeuw voor de zon.

 

Eindelijk herstellen van de ziekte van lyme

Erica Kuyten uit Bloemendaal vertelt hoe ze dankzij Wibronic eindelijk haar immuunsysteem kon verbeteren en zodoende kon herstellen van de ziekte van lyme.

 

Mijn enige klacht was slecht slapen

De heer B. de Groot uit Tilburg typeert zichzelf als redelijk gezond zonder noemenswaardige gezondheidsklachten. Slecht slapen was echter wel een probleem. Sinds hij de producten van Wibronic gebruikt slaapt hij echter weer als een roos.

 

EHS-klachten, vaak moe en slecht slapen

Louisette Snoekx uit Lommel (België) kan dankzij Wibronic weer normaal winkelen en komt thuis helemaal tot rust.

 

Slecht slapen, weinig energie en vaak moe?

Gezin met 10 kinderen, veel gezondheidsklachten, al veel therapeuten bezocht, gezond eten en drinken, maar het hielp allemaal niet voldoende, ze bleven moe. Totdat ze de spininversie gingen aanpakken met behulp van Wibronic.

 

Hartkloppingen, eczeem en slecht slapen

Volgens haar cardioloog konden haar hartkloppingen niet veroorzaak worden door elektromagnetische straling. Ninette van Loon uit Bergen op Zoom (deel 2) is het levende voorbeeld dat dat wel degelijk het geval is.

 

Slecht slapen, weinig energie en vaak moe?

Adriaan Kans uit Amsterdam slaapt na aanschaf Wibronic Homeshields, de Bodyshield en de Spininverter weer als een roos.

 

Chronisch vermoeid, CVS/ ME

Na aanschaf Wibronic heeft Tineke Mets uit Bergen op Zoom haar dochter weer terug. Omdat haar dochter nu veel minder slaapt en veel meer energie heeft, kunnen ze eindelijk weer samen leuke dingen doen.

Rusteloze benen, slecht slapen, altijd moe?

Deel 1: Ninette van Loon uit Bergen op Zoom heeft er sinds de aanschaf van Wibronic en meerdere behandelingen met de Spininverter bij een therapeut uit het Netwerk van Zorg geen last meer van.

 

Eindelijk geen pijn meer, herstellen van de ziekte van lyme en meer energie.

Hoeveel mensen zijn er niet die al jaren met diverse gezondheidsklachten rondlopen en die in het reguliere circuit helemaal binnenste buiten zijn gekeerd? Er is zelfs een speciale afdeling voor, SOLK; Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten. Grote kans dat al deze mensen, net als Neli, gewoon last hebben van een totale stralingsbelasting, oftewel spininversie.

 

Uitgeruster wakker worden, geen gewrichtsklachten meer en dieper ademhalen

Sinds drie maanden ben ik een ander mens. Op een vrijdag is Huub bij ons geweest en heeft hij alle straling bij ons gemeten. Ook heb ik toen een behandeling met de Spininverter gehad en hebben we de producten van Wibronic laten installeren. Hoewel ik vooraf erg sceptisch was tegenover dit soort anti-stralingsproducten zijn de resultaten sinds die bewuste vrijdag verbluffend. Die nacht heb ik voor het eerst sinds lange tijd goed geslapen en werd ik uitgerust wakker. Ik ben behoorlijk hartpatiënt en kon ineens weer diep ademhalen. Voorheen had ik ernstige gewrichtsklachten in mijn handen, mijn vingers zaten op slot en kreeg ik maar amper krom. Nu beweegt alles weer soepel. Zelfs mijn orthomoleculair therapeut moest toegeven dat de vooruitgang gigantisch is, want normaal gesproken staat voor een dergelijk herstel zeker 6-9 maanden.

Eindelijk herstellen van de ziekte van lyme, meer energie en véél beter slapen

Al jaren heb ik last van de ziekte van Lyme. Jaren geleden sloeg het Lymeprotocol niet aan. Vorig jaar oktober weer geprobeerd omdat de Lyme nu ook in mijn hoofd had toegeslagen, maar na 6 weken nog steeds geen verbetering en volgens Hyacintha Kraidy was de spininversie de reden van deze therapieresistentie. Sinds ik Wibronic in huis heb slaap ik vele malen beter en veel dieper dan voorheen. Voorheen lag ik om 20.30 uur al in bed, gewoon omdat ik geen energie meer had. Ik kon ook geen spirituele literatuur meer lezen, de inhoud kwam eenvoudig niet binnen vanwege de Lyme in mijn hoofd. Mijn werk lag hierdoor stil. Met hulp van een paar goede vrienden heb ik Wibronic kunnen bekostigen, een lening die elke euro waard is geweest; ik heb mijn leven weer terug, ik kan weer werken. Ik ben mezelf weer.

Beter slapen, uitgeruster wakker worden en hond niet meer misselijk
Dankzij een vriendin ben ik bij Bureau Straling Meten terecht gekomen. Zij is heel erg gevoelig en heeft zeer veel baat bij de producten van Wibronic. Ik ben veel minder gevoelig, maar ging toch denken…goh wat zou de impact van al die straling zijn op mijn eigen lichaam, want ik heb ook nodige klachten, maar linkte ze voorheen niet 1-2-3 aan straling. Voordat ik Wibronic in huis had werd ik ‘s nachts meerdere keren wakker en moest ik naar de wc. Zelden werd ik uitgerust wakker. Sinds ik Wibronic in huis heb slaap ik regelmatig de hele nacht door. Soms moet ik er nog steeds wel eens uit, maar vele malen minder dan voorheen. Ook mijn rusteloze benen, een restverschijnsel van de MS,  is nagenoeg verdwenen.
Ook mijn hond reageert zeer goed op de Homeshields. Voorheen was hij elke morgen misselijk, maar dat is nu voorbij; 9 van de 10 keer eet hij meteen zijn brokken op.
Beter slapen, uitgeruster wakker worden, meer energie sinds Wibronic

Bert en Jeannine uit Amsterdam vertellen wat ze allemaal doen om gezond te blijven en staan vooral stil bij het onderwerp straling. Wat is er in hun leven veranderd sinds ze gebruik maken van Wibronic?

Bent u ook ergens allergisch voor?
Vraagt u zich af of straling ook bij uw klachten een rol speelt?

Ziekte van lyme, fybromyalgie, (chronisch) hoofdpijn, migraine en slecht slapen.

Sinds we Wibronic in ons leven hebben heeft Ilona nagenoeg geen hoofdpijn meer en merkt ze duidelijk dat voedingssupplementen beter worden opgenomen. Ilona is een groot aanhanger van Fytotherapie en ze merkt nu dat ze daar steeds minder gebruik van maakt. Ze vergeet het zelfs vaak; een goed teken haar ogen. Ook slaapt ze stukken beter en kan ze dichter bij zichzelf blijven en voelt ze zich energieker.

We hebben ervaren dat door het gebruik van Wibronic ons zelfherstellend vermogen een boost heeft gekregen. We raden dan ook iedereen aan om zichzelf dit ook te gunnen. Mensen geven vaak veel geld uit aan producten die hun gezondheid niet ten goede komen, maar Wibronic komt je gezondheid zeker ten goede.

Koos van Ravestein en Ilona Karsmeijer

Apeldoorn

Daphne Manders uit Waddinxveen – Behandeling ziekte van lyme en aanpak straling zorgde voor de ommekeer.

“Sinds ik deze investering heb gedaan gaat het stukken beter met me. Ik slaap beter, heb minder slaap nodig, heb veel meer energie en ben veel minder prikkelgevoelig. Voorheen kon ik bijvoorbeeld niet eens naar een verjaardagfeestje toe en nu gaat dat allemaal prima. Ik ben veel minder beperkt en kan weer gewoon deelnemen aan het dagelijkse leven, iets dat voor veel mensen normaal is, maar voor mij was het dat niet. Ook ben ik het aantal uren op mijn werk weer aan het uitbreiden.

Daphne Manders
Waddinxveen”

Willy van Vledder – fitter, uitgeruster, beter kunnen concentreren en meer rust in huis
“Ik werk als GZ psycholoog vooral met kinderen die dyslexie hebben. Al geruime tijd was ik erg moe. Met hulp van Hyacintha Kraidy heb ik de ziekte van Lyme aangepakt, maar de vermoeidheid bleef. Hyacintha gaf op een bepaald moment aan dat dit te maken had met spininversie (een flinke stralingsbelasting). Toevallig organiseerde Bureau Straling Meten een paar dagen later een therapeutendag in Houten. Daar heb ik mijn eerste behandeling met de Spininverter gehad. Vanaf dat moment voel ik me fitter en energieker, slaap ik beter, ben ik minder moe en kan ik me veel beter concentreren. Die week na de eerste behandeling heb ik maar liefst vier rapportages geschreven, terwijl er de maanden daarvoor niets uit mijn handen kwam. Voor mijn gevoel had ik mezelf weer teruggevonden. Dit was voor mij ook het moment om door te pakken en ik heb een afspraak gemaakt met Huub om mijn huis te laten doormeten. Na de meting heb ik alles van Wibronic laten installeren. Sindsdien voelt het alsof mijn woning is veranderd in een koepel van rust en zit ik veel beter in mijn vel dan voorheen.
Willy van Vledder
Hilversum

Hans de Vries uit Utrecht – Totale aanpak Netwerk van Zorg werkt.

“Via mijn zus ben ik bij Caroline van den Berg, een bioresonantietherapeut uit Achteveld terecht gekomen. Zij constateerde vrij snel dat mijn maagzuur juist niet zuur genoeg was én dat mijn lichaam belast was met straling. Voor het eerste probleem kreeg ik zoutzuurtabletten en voor het tweede probleem adviseerde ze mij een afspraak te maken met Bureau Straling Meten.

Een week later heeft Huub onze woning op alle straling doorgemeten en hebben we de producten van Wibronic laten installeren. Ook ben ik met de Spininverter behandeld waarmee de celcommunicatie in mijn lichaam, als gevolg van de stralingsbelasting, weer werd herstelt. Het resultaat is dat mijn werk ook weer mijn hobby is geworden, want al mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Ook ervaar ik duidelijk meer rust in huis.

Voor iedereen die echt stralingsproblemen heeft is het en must om zich te beschermen met Wibronic. Ook voor mensen die gewoon meer rust in huis willen ervaren en eindelijk écht aan hun gezondheid willen werken is het een absolute aanrader.

Hans de Vries uit Utrecht”

Riëtte Janssen – beter en dieper slapen dankzij Wibronic

 “Ik heb Huub leren kennen op de therapeutendag die hij had georganiseerd in Houten. Ik was daar dusdanig onder de indruk geraakt van het fenomeen spininversie dat ik de Spininverter meteen heb gekocht voor in mijn praktijk. Ook heb ik Huub laten komen om alle straling in mijn huis te laten meten en ik schrok van de hoeveelheid straling die er, ondanks diverse maatregelen, nog steeds aanwezig was. Als oplossing hiervoor heb Wibronic laten installeren en ik merk duidelijk verschil. Ik slaap rustiger en dieper en wordt uitgeruster wakker. Sinds mijn ervaringen met Wibronic krijgen al mijn cliënten standaard een behandeling met de Spininverter om zodoende de celcommunicatie in hun systeem te herstellen en de spininversie eruit te halen, in mijn ogen de basis als je aan je gezondheid wilt werken en/of wilt herstellen.”
Riëtte Janssen
Centrum Savoir Vivre
Valkenburg

Denise Desiron uit Binkom (België) – Ik kon mijn huis niet meer in i.v.m. alle straling.

“Nadat Huub ons huis had gemeten bleek onze slaapkamer qua straling de beste plek in huis. Achteraf geen toeval dat ik me daar altijd het prettigste voelde. Na de behandeling met de Spininverter en de installatie van de Homeshields moest de wifi even aan en tot mijn verbazing kwam ik er na 10 minuten achter dat ik er geen last meer van had. We zijn een paar dagen later op vakantie gegaan en ook tijdens en na de vlucht heb ik geen last meer van straling gehad. Ook na de vakantie kon ik gewoon mijn eigen huis weer in. Op bezoek gaan bij vrienden en buren is geen probleem meer. De WiFi-router zet ik nog steeds vaak uit, ook op advies van Huub, want voorkomen is beter dan genezen zegt hij. Ik heb nog een lange weg te gaan voor wat betreft mijn herstel, maar ik heb in ieder geval geen last meer van straling en daar ben ik heel erg blij mee.”

Corry Holling uit Den Bosch – de vermoeidheid viel als een deken van me af.

“Na behandeling met de Spininverter en de installatie van Wibronic viel de vermoeidheid als een deken van me af. Ook kan ik weer gewoon naar het winkelcentrum, zonder dat ik last krijg van alle straling. Het is voor mij een wereld van verschil sinds ik de producten Wibronic gebruik. Ook mijn Lymetherapeut Lia Spaans uit Waalwijk meet duidelijk verschil. Lia, Huub en Hyacintha ontzettend bedankt!”

Corry Holling

Den Bosch

Natuurgeneeskundig therapeut Ruud van Well van ‘t Lichtpuntje te Heerle:

“Als natuurgeneeskundig therapeut doe ik met diverse collega’s een onderzoek naar de ziekte van Lyme en we kwamen er achter dat diverse mensen die deze ziekte hebben moeizaam of niet genezen, welke supplementen en therapieën we ook gaven. Wanneer je in een spin-inversie zit, blokkeert dat de genezing.

Het is een eenvoudige en duidelijke zaak: straling heeft een destructieve uitwerking op je lichaam en geest. Wibronic biedt een uitstekende oplossing en wanneer je merkt dat je veel supplementen gebruikt en veel therapieën ondergaat met een matig resultaat: haal met de Spininverter de spin-inversie binnen 10 minuten uit je systeem en ontstoor je huis met Wibronic. Dan kun je hierna aan je werkelijke herstel en welzijn gaan beginnen.

Ruud van Well
‘t Lichtpuntje
Heerle

Gertruud van Straten uit Tuitjenhorn – straling en spininversie waren oorzaak van chronische hoofdpijn

“Mijn man had het initiatief genomen voor deze afspraak en ik stond erg sceptisch tegenover deze oplossing. Maar nadat Huub geweest was , veranderde er iets . Na 3 dagen merkte ik in eens dat ik geen hoofdpijn meer had. Minder schouder- en nekklachten, maar het fijnste was : het voelde  zo rustig in mijn hoofd. Ik begon weer te lijken op de Gertruud die ik “vroeger ‘was . Althans zo voelde het.

Ik ben uitgerust en het allerbelangrijkste : mijn hoofdpijn , die continu aanwezig was op het werk  is weg, gewoon weg.  Thuis betekent nu rust en een goed gevoel. Heerlijk!

Maria  – Den Haag

Een maand of 4 geleden heb ik Huub laten komen om de straling in mijn appartement in Den Haag te laten weten. De reden dat ik dit heb gedaan was omdat ik altijd moe was, niet goed sliep en nooit uitgerust wakker werd. Nu bijna 4 maanden later kan ik wel zeggen dat er heel veel is veranderd, want ik slaap geweldig, sta voortaan uitgerust op en ben nog maar zelden moe, tenzij het komt door een logische inspanning. Huub had me 4 maanden geleden ook meteen geadviseerd om naar Patrik Beaumont in Hellevoetsluis te gaan, maar dit heb ik niet meteen gedaan, want ik heb al zoveel therapeuten in mijn leven gezien, dat ik dacht dat het geen zin had. Vorige week ben ik er toch naar toe gegaan, want tot nu toe had Huub gelijk gekregen, dus waagde ik het er nog een keer op. In de auto terug had ik ook echt een yes-gevoel, want eindelijk ben ik een therapeut tegengekomen die echt weet hoe het zit en er ook echt iets aan kan doen.

Toen Huub mij benaderde om deze video te maken twijfelde ik geen seconde want ik vind het erg belangrijk om andere mensen erop te wijzen dat straling (of zoals Huub zegt, een verstoring van de celcommunicatie) een belangrijke belemmering is als je gezondheidsklachten wilt aanpakken.

Karin van Megen – Academische Dressuurinstructie Horssen

Met mijn paarden heb ik stad en land afgelopen, zowat elke dierenkliniek bezocht, maar er werd geen oorzaak gevonden voor de gezondheidsklachten. Ook waren ze erg onrustig, zowel in de stallen als daarbuiten tijdens het rijden. Persoonlijk had ik ook de nodige onverklaarbare kwaaltjes; ik sliep erg slecht en was altijd moe. Ik eet en drink gezond, maar ik bleef moe. Nadat Huub bij ons de stallen had doorgemeten bleek er op alle stralingsgebieden behoorlijk wat straling te zijn. Om dit op te lossen hebben we zowel in de stallen als in ons woonhuis voldoende HomeShields geplaatst en draag ik altijd de BodyShield bij me, om me ook buiten ons huis te beschermen tegen alle straling. Zowel de paarden als wij zijn ook behandeld tegen spininversie, want het was volgens Huub erg belangrijk om ook de celcommunicatie in ons lichaam te herstellen én de spininversie om te draaien. Het resultaat is geweldig, ik ben niet meer moe, slaap veel beter, wordt uitgeruster wakker. Ook de paarden zijn veel rustiger binnen en buiten de stallen en we winnen voortaan bijna elke wedstrijd, wat een verschil! Zowel voor je eigen gezondheid als die van je paarden kan ik Huub van Bureau Straling Meten dus van harte aanbevelen.

www.academischedressuurinstructie.com