Beoordelingen

Eindelijk geen last meer van straling!

Ik kocht recent de Home- en Body-shield na veel speuren en wikken en wegen op het internet en ben zeer tevreden over het resultaat.

De zoektocht begon nadat ik uit meerdere bronnen vernam dat straling van telefoonmasten en draadloze apparaten invloed kan hebben op je gesteldheid. Symptomen als irritatie en depressie werden genoemd. Deze symptomen kwamen overeen met wat ik vanaf ongeveer 2012 heb ervaren, maar ik legde nooit de link met straling. Drukte op het werk en slecht slapen resulteerde in overspannen zijn, dus dat moest wel de reden zijn voor mijn symptomen. Tegen 2019 ging het weer stukken beter met mij, ik had weer zin in het leven en zag de toekomst met positiviteit tegemoet.

Totdat rond mid 2020 de symptomen weer hun intrede deden: negatieve gevoelens/gedachten, wantrouwen en een algehele paniek maakten zich meester van mij. Nu was ik al een tijdje van plan een stralingsmeter te kopen om te checken of de wilde verhalen omtrent 5G klopten.
Ik haalde de Trifield TF2 en zag tot mijn verbazing dat bij het raam waar meerdere telefoonmasten staan, met direct zicht tot in mijn woonkamer, de meest dichtbijzijnde op ongeveer 150 meter afstand, de radiofrequente straling op zijn minst 80 keer hoger was dan de Trifield aangaf wat een veilige omgeving zou moeten zijn.
0,2 milliWatt per vierkante meter zou geen negatieve effecten op het lichaam en geest hebben, de meter gaf minimaal 20 milliWatt per vierkante meter aan. De Trifield TF2 meet niet hoger dan deze waarde, dus het zou veel hoger kunnen zijn. Nergens in mijn woning gaf de meter 0,2 mW/m2 aan, overal hoger dan die waarde. Mijn huis was dus een broeinest van RF-straling. Ik zit op de vierde verdieping in een flat.

Ik besloot een mail te sturen naar de beheerders van de masten en het ministerie dat ermee is gemoeid en kreeg antwoord. Het kwam erop neer dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat volgens internationale afspraken de RF-straling een maximale waarde van 10 Watt/m2 mag bedragen.
Dat is 50.000 keer hoger dan de 0,2 mW/m2 die de Trifield aanbeveelt! De ‘veilige’ waarde is gebaseerd op een rapport van de ICNIRP, een zogenaamd onafhankelijke internationale organisatie. Ik geloofde mijn ogen niet en wist op dat moment dat we geen bescherming hoeven te verwachten van de instanties die ons zouden moeten behoeden voor deze onnatuurlijke straling.

Nu moest ik iets met deze informatie, hoe mijn huis en mijzelf te beschermen in een flat waar je van alle kanten wordt bestookt met straling van draadloze apparaten? Zouden mijn symptomen een link hebben met straling? Ik begon dit idee te overwegen.

Draadloos internet gebruikte ik al tijden niet, dus moest ik af van andere draadloze apparaten.
Eerst heb ik de ‘slimme’ meter (gas en electra) proberen te vervangen door een analoge, maar dat bleek niet vanzelf te gaan. Ik moest een schrijven van de arts overleggen voordat de leverancier ermee aan de slag zou gaan. Pas toen ik met een rechtzaak dreigde werd een afspraak ingepland. Er werden geen oude analoge meters geplaatst, maar nieuwe digitale die niet op afstand kunnen communiceren en dus geen overbodige straling uitzenden.

Toen ben ik op zoek gegaan naar middelen om de straling van de masten en van de buren te verminderen/neutraliseren. Ik kocht anti-stralings gordijnen bij Life Maxx (Swiss Shield producten) om de volledige zijde waar de masten staan te blokkeren. Zowaar ging de gemeten straling met stukken omlaag in de gehele woning, op sommige plekken nu wel 0,2 mW/m2 als gemeten waarde. De betreffende muurzijde bleef een probleem, de waarden bleven hoog, vooral op 1-2 meter van de muur, hier zit de badkamer, keuken en de slaapkamer. Ik besefte dat de straling ook door de vloer en het plafond gaat. Om alles te bedekken met deze redelijk dure gordijnen zou een rib uit mijn lijf zijn, dus moest ik een andere manier vinden om de straling te weren, vooral om mijn blijvende symptomen, die ik duidelijk ondervond als ik in de buurt van deze muur stond, tegen te gaan.
Ik kocht een shungiet hanger voor om de nek, dit had enigszins effect, maar niet in de omgeving waar de hoge waarden gemeten waren. Ook kocht ik Zeoliet-poeder die een ontgifting zou bewerkstelligen van zware metalen die reageren op de radiofrequente straling. Hiervan kan ik nog niet bevestigen dat het een positieve werking heeft op de straling.

Zoekend op het net zag ik dat er apparaten werden verkocht die natuurlijke frequenties uitzenden, maar dit was allemaal in het buitenland. Ik moest iets vinden in Nederland en zo kwam ik eerst op de site van Wibronic, daarna op Bureau Straling Meten. Ik heb eerst de volledig uitleg over straling op de sites bekeken, dit kwam op mij professioneel over, daarna heb ik alle getuigenissen over de produkten bekeken en gelezen. Een aantal mensen noemden dezelfde symptomen waar ik mee kampte en dat ze ervan verlost waren door het gebruik van de producten van Wibronic. De uitvoerige uitleg op de sites, de getuigenissen en de mogelijkheid om de apparaten terug te sturen indien deze niet voldeden, maakten dat ik deze stap naar het onbekende met gerust hart kon maken en het bleek een voltreffer.

Eerst probeerde ik de Home Shield uit. Na een aantal minuten in het stopcontact te hebben gezeten, merkte ik dat het ademhalen een stuk makkelijker ging. Het dieper ademhalen ging vanzelf, hiervoor was het korter en vaker. Ook had ik opeens kippenvel wanneer ik naar muziek luisterde, dat had ik al tijden niet meer gehad. Ik merkte dat ik dichter bij mijn gevoel, bij mijzelf, kwam te staan. De negatieve inslag die steeds omhoog kwam, bleef nu weg of sijpelde even door, maar verdween binnen een aantal seconden. Ik was frisser, scherper en stabieler dan ik in jaren heb ervaren in de ruimte waar de Home Shield zijn werk deed. Ook de schouders gingen omlaag. Waar eerder de snaar altijd gespannen was, merkte ik nu ontspanning zonder de gejaagdheid en het constante malen en het zorgen maken over de meest basale dingen.
Ik was overtuigd! Toen wist ik ook met volledige zekerheid dat de veroorzaker van mijn symptomen de straling was. Het ene moment vrolijk en positief in het leven staan en het andere moment geirriteerd en negatief zijn, de oorzaak was dus die onzichtbare onnatuurlijke straling.

Nu moest ik mijzelf beschermen wanneer ik buitenshuis vertoefde, de Body-Shield was de oplossing. Met een hoogste stand voor op drukke plekken en een slaap/rust stand voor ‘s nachts, is dit apparaatje een briljante hulp voor mijn welzijn en welbehagen. De hoogste stand gebruik ik in de badkamer waar de straling nog steeds redelijk hoog is en op drukke plekken zoals in de supermarkt.

Ik ben erg blij met de produkten van Wibronic, mijn leven heeft weer glans.

Ook wil ik melden dat het allemaal niet vanzelf gaat. Veel water drinken, goed slapen en je minder zorgen maken is heel belangrijk om een volwaardig en gelukkig leven te kunnen leiden. Tijd nemen voor jezelf en je niet laten meevoeren door negatieve mensen/gedachten is een deel van de oplossing. De Shields hebben mij ook daarmee geholpen, op je eigen energie vertrouwen en er dichtbij blijven, ongeacht de storm die om je heen raast.

Ivan Suman

Rotterdam

Eindelijk geen last meer van straling!
Beter slapen, maar energie en minder longklachten

Ik raad Bureau Straling Meten aan, als je onverklaarbare gezondheidsklachten hebt en je je weerstandsvermogen weer op peil wilt krijgen in deze wereld met steeds meer en sterkere straling! Ik kreeg uit het niets in 2010 gezondheidsklachten, nachtelijke benauwdheid en chronische verkoudheid met neuspoliepen waarvan ik in de jaren steeds meer last kreeg. Ik moest helaas aan de inhalator voor mijn longen omdat ik steeds meer last van benauwdheid kreeg. Ik gebruikte 2×2 puffen middelzware combi inhalator. Ik heb de afgelopen jaren allerlei alternatieve therapeuten afgelopen, van homeopathie, mesologie, bioresonantie, natuurgeneeskunde, celzouten, Buteyko tot acupunctuur. En nog veel meer dingen die ik geprobeerd heb. Maar niets hielp me verder. Alweer bijna 1,5 jaar geleden kwam de ommekeer. Ik kwam toen terecht bij homeopaat Joke van Duin van praktijk Celestine en zij kwam er achter dat ik last had van spininversie, een totale stralingsbelasting. Ik was zo stralingsbelast dat geen enkele therapie meer werkte. Zij behandelde me toen meteen met de Spininverter om dit te corrigeren. Hierna ben ik me gaan verdiepen in het verband tussen straling en gezondheidsklachten. Zo kwam ik bij Bureau Straling Meten terecht en heb ik Huub mijn huis laten doormeten. Ook heb ik toen alle producten van Wibronic: Homeshields, Bodyshields, EMF Harmonisers aangeschaft. Ook de Spininverter heb ik gekocht zodat ik mezelf dagelijks kan behandelen. Sinds ik Wibronic in huis heb, zit ik veel beter in mijn vel. Ik gebruik nu de lichtste inhalator nog maar 1x per dag, ik slaap veel beter, heb lekker veel energie (ik ben 68), heb ik bijna geen gezondheidsklachten meer, en ben ik – even afkloppen – eigenlijk nooit meer ziek.. Ik raad het programma iedereen aan die onverklaarbare gezondheidsklachten heeft.

 

Ineke Meijboom uit Barneveld

Ineke Meijboom
Mijn voedselallergieën zijn intollerantie's geworden!

Een tijd geleden ben je bij me geweest omdat ik een aantal klachten had. Mijn klachten waren: pijn in mijn benen, onrustige benen en slecht slapen (nog erg moe zijn na een volledige nachtrust.) Voor je mijn slaapkamer ging meten gaf ik aan dat waar mijn bed staat het absoluut niet goed voelde. Inderdaad er liepen 2 wateraders dwars doorheen, die heb je kunnen neutraliseren door 2 koperen pinnen in mijn tuin te plaatsen. Daarna zette je mij aan je spininversie apparaat om me ook te ontladen van alle elektromagnetische straling. Dat kon ik goed voelen, het voelde alsof er veel van me af viel en mijn voeten werden heel zwaar. Daarna vertelde je dat straling ook in verband kan staan met voedselallergieën en dat een spininversie behandeling daarbij kan helpen. Inderdaad kort nadat je was geweest en ik me heel goed voelde ben ik naar de frietzaak gegaan en heb er alles besteld wat ik niet mocht hebben en ik werd er helemaal niet moe van! Een tijdje daarna heb ik een bioresonantie test laten doen en wat bleek sommige allergieën zijn intoleranties geworden en er zijn zelfs ook allergieën helemaal verdwenen, wat een succes zeg ! Mogelijk dat meer spininversie behandelingen me hierbij verder kunnen helpen. Zowel in mijn huis en slaapkamer heb je een Wibronic geplaatst en na een paar dagen voelde ik een intense rust door heel mijn huis gaan. Mijn klachten zoals pijn in mijn benen, onrustige benen en slecht slapen verdwenen als sneeuw voor de zon ! Als ik naar buiten ga draag ik de Bodyshield en dat voelt alsof er een pad wordt vrijgemaakt waardoor ik makkelijker kan lopen. Ik loop niet meer door zware ladingen heen en het zorgt ervoor dat mijn energie niet weglekt. Voor het slapen zet ik de wifi uit en ook dat geeft zoveel meer rust. Huub, je bent heel erg deskundig, betrouwbaar, rustig, je kunt goed luisteren, je wil dolgraag mensen helpen en je kwam al heel snel langs. Dus zeg ik het je nog een keer ‘’ontzettend bedankt hiervoor’’!!!

 

Désirée uit Veldhoven
Spininversie, stralingsgevoeligheid, huidproblemen en Wibronic

14 jaar geleden kreeg ik tijdens de zwangerschap van mijn dochter problemen met mijn huid. Onderhuidse ontstekingen. Dit waren harde schijven onder de huid. Amper zichtbaar maar wel pijnlijk. Doordat deze ontstekingen lang bleven zitten kreeg ik er toch littekens van. Bij de 2e zwangerschap kreeg ik eczeem erbij. Alleen in mijn gezicht. Via de huisarts werd ik meerdere malen naar een dermatoloog gestuurd. Die adviseerde een antibioticum kuur. Ik besloot dit niet te doen ivm met de voeding en de relatie naar darmen en huid. Ik ben gaan zoeken in voeding, homeopathie en osteopathie voor een oplossing. Ik kon hier veel antwoorden in vinden wat betreft de voeding. Maar de ontstekingen kwamen terug. De homeopaat waar ik kwam had mij al verteld dat ik gevoelig was voor straling. Maar wist niet zo goed wat ik daar mee moest. Ik heb me wel beperkt in draadloze systemen in huis en zo min mogelijk draadloze apparatuur om mijn heen. Maar daar bleef het wel bij.

De ontstekingen bleven komen maar gingen ook wel weer weg. Tot ik op vakantie ging met het vliegtuig naar New Zealand. Ik kreeg een ontstekingen in mijn gezicht van wel 2,5 cm groot. Het deed vooral verschrikkelijk pijn. De dokter daar kon niets anders doen dan een antibioticum voorschrijven.
Thuisgekomen een afspraak gemaakt met de dermatoloog in Rotterdam. 6 maanden antibiotica kuur. Na 6 maanden waren de ontstekingen helemaal weg en moest ik stoppen met de kuur. In alle hevigheid kwamen de huidproblemen terug. Ontstekingen onderhuids en oppervlakkig. Eczeem en krentenbaard. Via internet kwam ik bij Maarten Ruisch Natuurgeneeskundige Bewust-Zijn. Hij deed wat metingen en constateerde dat mijn vitamine en mineralen ver onder de maat waren. Wat best opmerkelijk was. Ik eet namelijk gezond en gebruik dagelijks vitamine supplementen. Dit kwam volgens hem door de overbelasting van straling, spininversie. De verstoring door de straling zorgde ervoor dat mijn lichaam moeite had met opnemen van vitamine, mineralen en voedingsstoffen. Vitaminen en mineralen meegekregen en de spininversie opgeheven met een apparaat met advies Huub Smolders van Bureau Straling Meten te bellen voor een meting in mijn huis.

De meting door Huub ging niet helemaal vlekkeloos. Er viel een zwart blok (instrument) op de laptop waardoor de laptop niet meer te gebruiken was. Toch besloten om de ontstoringskastjes van Wibronic zonder de meting in huis te plaatsen; op elke verdieping een Homeshield en een Bodyshield voor voor onderweg. Een half jaar verder… Geen ontstekingen meer in mijn gezicht of elders. Mijn huid is helemaal gaaf. Bij Maarten zijn mijn meetwaarden nu ook en ik had geen last meer van spininversie.

Mirjam van de Lande
Hank

Mirjam van de Lande
Beter slapen, uitgeruster wakker worden en hond niet meer misselijk

Dankzij een vriendin ben ik bij Bureau Straling Meten terecht gekomen. Zij is heel erg gevoelig en heeft zeer veel baat bij de producten van Wibronic. Ik ben veel minder gevoelig, maar ging toch denken…goh wat zou de impact van al die straling zijn op mijn eigen lichaam, want ik heb ook nodige klachten, maar linkte ze voorheen niet 1-2-3 aan straling. Voordat ik Wibronic in huis had werd ik ‘s nachts meerdere keren wakker en moest ik naar de wc. Zelden werd ik uitgerust wakker. Sinds ik Wibronic in huis heb slaap ik regelmatig de hele nacht door. Soms moet ik er nog steeds wel eens uit, maar vele malen minder dan voorheen. Ook mijn rusteloze benen, een restverschijnsel van de MS,  is nagenoeg verdwenen.
Ook mijn hond reageert zeer goed op de Homeshields. Voorheen was hij elke morgen misselijk, maar dat is nu voorbij; 9 van de 10 keer eet hij meteen zijn brokken op.
De link naar de video die ik samen met Huub heb opgenomen vind je hier.
Renée Middelkoop uit Oosterhout

Beter slapen, uitgeruster wakker worden en hond niet meer misselijk
Mijn accu laadt weer op

Huub is 3 weken geleden bij ons geweest omdat ik nog steeds last had van vermoeidheidklachten. Het was net alsof mijn accu niet meer opladen of niet voldoende. Na de behandeling met de Spininverter is er meer rust in mijn lijf en om ons heen waardoor bij mij de accu weer opgeladen kan worden. Het herstel zal echt nog wel even duren maar het begin is er.

Basilla van de Velden

Bergen op Zoom

 

Basilla van de Velden
Geen last meer van zendmast in Middelburg

Ik ben erg blij met de Wibronic producten. Sinds ze hier vlakbij een aantal zendmasten hebben geplaatst, heb ik heel veel last gehad van de  straling hiervan. De Wibronic apparatuur geeft een rustige energie in huis, die ik jaren gemist heb. Vaak ben ik mijn huis uit gevlucht omdat ik er niet meer tegen kon. Nu vind ik het weer wel prettig in huis. Een aanrader.

Mvgr,

Danielle uit Middelburg

Danielle
Ziekte van lyme, (chronisch) hoofdpijn en migraine

We zijn ons hele leven al bezig met gezondheid en heling. Voordat we de producten van Wibronic gingen gebruiken had vooral Ilona de nodige klachten; fibromyalgie, erg vaak hoofdpijn, regelmatig migraine en de ziekte van lyme. Deze klachten hebben ruim 20 jaar, met enige regelmaat, haar leven verpest en het vertrouwen in haar eigen lichaam werd aardig op de proef gesteld. We hebben de afgelopen jaren al van alles gedaan om te herstellen, maar verder dan de zaak stabiliseren kwamen we niet. Ook hebben we ons huis laten ontstoren met producten van Tachyon-energie.

Via Ruud van Well zijn we bij Bureau Straling Meten terecht gekomen en sinds we Wibronic in huis hebben en de Spininverter regelmatig gebruiken gaat alles een stuk beter. Voor en na is echt een groot verschil.

In het begin hadden we wel wat lichamelijke reacties op zowel de Homeshield, Bodyshield en de Spininverter, maar dit ging bij mij (Koos) snel over. Ilona heeft er meer last van gehad en heeft best een zware tijd van herstel gekend. Ze voelde echter diep van binnen dat het goed was en dat ze als het ware door de zure appel heen moest bijten om haar lichaam de tijd te geven om te herstellen. Bij haar kwam de lyme als het ware in verzet.

Wat ook opviel was dat Ilona niet meer zo moe was nadat ze een rit in onze hybride auto had gemaakt. Voorheen was ze dan, vooral de dag erop, doodmoe. Dit is nu door het gebruik van de bodyshield en de Spininverter (na een autorit) verleden tijd.

Sinds we Wibronic in ons leven hebben heeft Ilona nagenoeg geen hoofdpijn meer en merkt ze duidelijk dat voedingssupplementen beter worden opgenomen. Ilona is een groot aanhanger van Fytotherapie en ze merkt nu dat ze daar steeds minder gebruik van maakt. Ze vergeet het zelfs vaak; een goed teken haar ogen. Ook slaapt ze stukken beter en kan ze dichter bij zichzelf blijven en voelt ze zich energieker.

We hebben ervaren dat door het gebruik van Wibronic ons zelfherstellend vermogen een boost heeft gekregen. We raden dan ook iedereen aan om zichzelf dit ook te gunnen. Mensen geven vaak veel geld uit aan producten die hun gezondheid niet ten goede komen, maar Wibronic komt je gezondheid zeker ten goede.

De video die we met Huub hebben opgenomen vind je hier.

 

Koos van Ravestein & Ilona Karsmeijer

Apeldoorn

 

Koos van Ravestein
Fitter, uitgeruster, beter kunnen concentreren en meer rust in huis

Ik werk als GZ psycholoog vooral met kinderen die dyslexie hebben. Al geruime tijd was ik erg moe. Met hulp van Hyacintha Kraidy heb ik de ziekte van Lyme aangepakt, maar de vermoeidheid bleef. Hyacintha gaf op een bepaald moment aan dat dit te maken had met spininversie (een flinke stralingsbelasting). Toevallig organiseerde Bureau Straling Meten een paar dagen later een therapeutendag in Houten. Daar heb ik mijn eerste behandeling met de Spininverter gehad. Vanaf dat moment voel ik me fitter en energieker, slaap ik beter, ben ik minder moe en kan ik me veel beter concentreren. Die week na de eerste behandeling heb ik maar liefst vier rapportages geschreven, terwijl er de maanden daarvoor niets uit mijn handen kwam. Voor mijn gevoel had ik mezelf weer teruggevonden. Dit was voor mij ook het moment om door te pakken en ik heb een afspraak gemaakt met Huub om mijn huis te laten doormeten. Na de meting heb ik alles van Wibronic laten installeren. Sindsdien voelt het alsof mijn woning is veranderd in een koepel van rust en zit ik veel beter in mijn vel dan voorheen.

Willy van Vledder
Hilversum

Willy van Vledder
Beter en dieper slapen dankzij Wibronic

Ik heb Huub leren kennen op de therapeutendag die hij had georganiseerd in Houten. Ik was daar dusdanig onder de indruk geraakt van het fenomeen spininversie dat ik de Spininverter meteen heb gekocht voor in mijn praktijk. Ook heb ik Huub laten komen om alle straling in mijn huis te laten meten en ik schrok van de hoeveelheid straling die er, ondanks diverse maatregelen, nog steeds aanwezig was. Als oplossing hiervoor heb Wibronic laten installeren en ik merk duidelijk verschil. Ik slaap rustiger en dieper en wordt uitgeruster wakker. Sinds mijn ervaringen met Wibronic krijgen al mijn cliënten standaard een behandeling met de Spininverter om zodoende de celcommunicatie in hun systeem te herstellen en de spininversie eruit te halen, in mijn ogen de basis als je aan je gezondheid wilt werken en/of wilt herstellen.

De video die ik samen met Huub heb opgenomen vind je hier.

Riëtte Janssen
Centrum Savoir Vivre
Valkenburg

Riëtte Janssen

Beter slapen en minder lichamelijke klachten

Afgelopen vrijdag, 15 december heeft Huub Smolders ons huis en mij als persoon, ontstoord. Het huis is doorgemeten op straling in en rondom huis. Op basis van de stralingsgegevens zijn er homeshields geplaatst, heb ik een bodyshield voor extra bescherming buitenshuis en op de slaapkamer, een elf harmoniser. Dit stickertje absorbeert en neutraliseert straling uit apparaten als mobiele telefoon, tablets of laptop. Ook is er een spininverter aangeschaft om het ontstoren zelf toe te passen.Dit alles omdat ik ernstige gezondheidsklachten heb, momenteel.

De werking van dit alles is opmerkelijk; al na een eerste nacht stond ik niet vermoeid op. Een dag later, nog nauwelijks pijnlijke gewrichten. Daarnaast voel ik me niet meer opgejaagd, terwijl ik eerder vaak het gevoel heb gehad dat ik steeds ‘sneller sneller sneller’ moest.

Tot op heden kan ik niet anders zeggen dan dat ik er bijzonder tevreden over ben.
Daarnaast kan ik zeggen dat Huub Smolders alle tijd neemt voor uitleg, demonstratie, doormeten en installeren van alle hulpmiddelen. Klasse.

Janna Frederiks uit Amsterdam

Janna Frederiks
Rust in huis en eindelijk herstellen

Toen ik Ruud van Well had horen vertellen over stralingsbelasting en het effect dat een apparaatje van iemand in Breda voor hem had, voelde ik meteen dat dat wellicht ook voor mij iets zou zijn. Ik leefde namelijk met een welhaast voortdurende overprikkeling van mijn zenuwstelsel, zowel door fysiek akoestisch als – zo besef ik nu –  het elektromagnetische  geweld. Dit alles zorgde voor een vicieuze cirkel, er was onvoldoende rust om te herstellen van de overprikkeling. Daarom ging ik vaak de natuur in.

Later in de praktijk bij Ruud voelde ik iets gebeuren, de stilte die ik daar ervaarde bracht in mum van tijd een rust in mijn lijf,  voelbaar tot in m’n weefsels, tot op celniveau, wat een ontspanning !! Toen wíst ik, dit wil ik ook in huis .  

Omdat ik de behandeling met de Spininverter nog een keer bij Ruud zou gaan doen kon Huub de producten van Wibronic opsturen. Nadat ik ook thuis de homeshield in het stopcontact had gestopt voelde ik al na enkele seconden iets – alsof ik kippenvel kreeg en toen . . . .  die stilte, het maakte me eerst onrustig want ik was altijd bezig met dat wat er nu niet meer is  –

en zich a.h.w. in mijn waarneming opdrong –  ‘k ben benieuwd wat het op termijn voor effect gaat hebben. Inmiddels is het  – ondanks de geluiden buiten – hier binnen, oorverdovend stil!

Ik voel blijdschap, ontroering én onwennigheid omdat wat voortdurend een deel van m’n waarneming vulde weg is! Wat zal dit mijn leven gaan beïnvloeden.

Na drie en halve week met de Wibronic  is het overheersende gevoel dat ik me voel herstellen, maar ook nog verder herstellen moet. Ik doe meer en voor mij is de eerste winst vooral dat ik ontspannender ben;  goh wat heb ik op m’n tandvlees gelopen.  Dat voel ik nu pas. Ben ‘s morgens vroeger op en heb weer zin in waar ik niet meer aan toe kwam.  Bij mij zijn deze herfst  de dagen langer geworden!

Josina uit Koewacht

Josina van Splunder
Behandeling ziekte van lyme en aanpak straling zorgde voor de ommekeer

Al jaren had ik diverse klachten zoals extreme vermoeidheid en een hoge prikkelgevoeligheid. Deze klachten waren zo heftig dat ik niet meer kon werken. Regulier vond ik geen oplossing voor mijn klachten en na een lange zoektocht ben ik bij Hyacintha Kraidy terecht gekomen en toen bleek dat de ziekte van lyme en een flinke stralingsbelasting de oorzaak van mijn klachten waren.

Ik heb Huub vervolgens ontmoet tijdens een lezing waar ik mijn eerste behandeling met de Spininverter heb gehad. Ik ging erg vermoeid naar de lezing toe en vroeg me af of ik het wel tot het einde vol zou houden. Tijdens de lezing kreeg ik een behandeling met de Spininverter en ik voelde de vermoeidheid van me afgeleiden. Ook voelde ik me beter geaard en voelde mijn energieveld sterker. Al met al een hele bijzondere ervaring.

Na een paar dagen werd het effect steeds minder en later legde Huub ook uit dat tijdens een behandeling mijn “emmertje straling” wordt leeggeschept en de celcommunicatie in mijn lichaam weer wordt hersteld, maar dat er daarna zonder bescherming van Wibronic, ook elke dag weer nieuwe schepjes in het emmertje bijkomen, waardoor deze celcommunicatie etc wederom verstoord wordt welke tot een nieuwe spininversie lijdt. Uiteindelijk heb ik Bureau Straling Meten laten komen voor een uitgebreide meting in mijn huis en heb ik alles van Wibronic aangeschaft.

Sinds ik deze investering heb gedaan gaat het stukken beter met me. Ik slaap beter, heb minder slaap nodig, heb veel meer energie en ben veel minder prikkelgevoelig. Voorheen kon ik bijvoorbeeld niet eens naar een verjaardagfeestje toe en nu gaat dat allemaal prima. Ik ben veel minder beperkt en kan weer gewoon deelnemen aan het dagelijkse leven, iets dat voor veel mensen normaal is, maar voor mij was het dat niet. Ook ben ik het aantal uren op mijn werk weer aan het uitbreiden.

De video die ik met Huub heb opgenomen vind je hier.

Daphne Manders
Waddinxveen

Daphne Manders
Totaalconcept Netwerk van Zorg werkt

Ik ben klassiek zanger van beroep. De laatste jaren kreeg ik echter steeds meer klachten die mijn werk als zanger moeilijker maakte. Deze klachten waren reflux, darmproblemen, slecht slapen, hoofdpijn en huidklachten zoals psoriasis. Met deze klachten was ik eerst naar de huisarts gegaan en deze adviseerde voor de reflux een medicijn dat het zuur in de maag zou onderdrukken. Het resultaat was dat de reflux inderdaad minder werd, maar als bijwerking kreeg ik een droge keel. Gezien mijn beroep dus niet erg wenselijk.

Via mijn zus ben ik bij Caroline van den Berg, een bioresonantietherapeut uit Achteveld terecht gekomen. Zij constateerde vrij snel dat mijn maagzuur juist niet zuur genoeg was én dat mijn lichaam belast was met straling. Voor het eerste probleem kreeg ik zoutzuurtabletten en voor het tweede probleem adviseerde ze mij een afspraak te maken met Bureau Straling Meten.

Een week later heeft Huub onze woning op alle straling doorgemeten en hebben we de producten van Wibronic laten installeren. Ook ben ik met de Spininverter behandelt waarmee de celcommunicatie in mijn lichaam, als gevolg van de stralingsbelasting, weer werd herstelt. Het resultaat is dat mijn werk ook weer mijn hobby is geworden, want al mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Ook ervaar ik duidelijk meer rust in huis.

Voor iedereen die echt stralingsproblemen heeft is het en must om zich te beschermen met Wibronic. Ook voor mensen die gewoon meer rust in huis willen ervaren en eindelijk écht aan hun gezondheid willen werken is het een absolute aanrader.

Een video die ik samen met Huub heb opgenomen vind je hier.

Hans de Vries uit Utrecht

Hans de Vries
De vermoeidheid viel als een deken van me af

25 jaar lang sukkelde ik met mijn gezondheid, wist ik niet wat er met me aan de hand was. Na een 2e tekenbeet, deze keer wel met kringen, kreeg ik van de huisarts antibiotica. Het resultaat was dat mijn klachten alleen maar erger werden. Toen ik het e-book van Hyacintha Kraidy had gelezen was dit volkomen logisch, want je kunt lyme niet doden en als je dat wel probeert wordt het alleen maar erger. Sinds een jaar volg ik haar protocol en gebruik ik dagelijks trouw haar korrels. De goede weg was hiermee ingeslagen, dat voelde ik aan alles, maar de vermoeidheid bleef.

Tijdens de Lymetraining werd mij verteld over het verband tussen de ziekte van Lyme en spininversie, Huub Smolders, zijn Bureau Straling Meten, de Spininverter en de producten van Wibronic. Ik heb hierna vrij snel een afspraak gemaakt om de straling in mijn huis te laten meten.

Na behandeling met de Spininverter en de installatie van Wibronic viel de vermoeidheid als een deken van me af. Ook kan ik weer gewoon naar het winkelcentrum, zonder dat ik last krijg van alle straling. Het is voor mij een wereld van verschil sinds ik de producten Wibronic gebruik. Ook mijn Lymetherapeut meet duidelijk verschil.

Voor de video die ik samen met Bureau Straling Meten opgenomen heb klik hier.

Corry Holling

Den Bosch

 

Corry Holling
Arthritis(pijn) verdwijnt tijdens behandeling spininverter

In 1990 kwam ik er voor het eerst achter wat de effecten waren van alle elektromagnetische straling om ons heen. Ons CIPE alarm systeem had namelijk regelmatig valse alarmen en dit hield pas op toen we maatregelen tegen straling in huis plaatsten. Stel je voor: door anti-stralingsapparatuur hielden andere apparaten op met “van slag zijn”!!  Als apparaten al zo gevoelig kunnen reageren op magneetvelden, wat zou dan wel niet het effect zijn op alle (elektrische) biologische processen in het menselijk lichaam?

Zeer duidelijk stellen we hier in onze praktijk vast dat mensen allemaal minder functioneren door de grote variëteit aan straling die er in ons milieu heerst. Alleen al daarvoor is de vakantie, ver de bosrijke gebieden in,  voor ons altijd een verademing…. tot Wibronic in ons leven kwam.  Vanaf de eerste behandeling met de Spininverter en de producten van Wibronic ervaarde ik een warm gevoel van door mijn lijf en daar ontbrak het nogal eens aan.

We hebben hier in de praktijk al heel wat in huis om het regeneratievermogen van ons lichaam te voeden, maar nadat ik, voor het eerst, aan de Spininverter zat en een vervelend  (arthritis-) pijntje voelde verdwijnen, moest ik die er ook bij hebben.

Dank je wel Huub!!

Noël van der Mullen

Gezondheidscentrum De Driesprong

Valkenswaard

 

 

Noël van der Mullen

Deel uw ervaring met Bureau Straling Meten