Kosten stralingsanalyse

Er zijn twee manieren om de producten van Wibronic aan te schaffen.

  1. Stralingsanalyse Woning
  2. Bestelling via webshop

Kosten Stralingsanalyse Woning

null

De kosten voor een meting zijn mede afhankelijk van de reisafstand, met een minimum van €395,–. Ook is inbegrepen het maken van een meetrapport. Voor een offerte op maat kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@bureaustralingmeten.nl met als onderwerp “offerte”.

Bij een Stralingsanalyse Woning is een behandeling met de Spininverter altijd gratis inbegrepen.

Bestelling Wibronic via webshop

null

Als je geen Stralingsanalyse van je woning wilt, maar wel graag de producten van Wibronic wilt gaan gebruiken dan is dat ook mogelijk. Ook bij aanschaf van Wibronic via de webshop is een behandeling met de Spininverter zeer aan te raden, want het is voor je herstel erg belangrijk dat de spininversie wordt gecorrigeerd en de celcommunicatie in je lichaam weer wordt hersteld.

Voor een behandeling met de Spininverter kun je terecht bij de therapeuten uit het Netzwerk van Zorg. Klik hier voor een overzicht van de therapeuten bij jouw in de buurt. De kosten voor een behandeling met de Spininverter bedragen bij de meeste therapeuten gemiddeld €25,– per persoon.

Kosten Stralingsanalyse Bedrijven

null

De kosten voor een meting in een groot gebouw of terrein worden per uur berekend. De kosten bedragen €80,– per uur exclusief BTW, met een minimum van €395,00. Inbegrepen zijn: een toelichting en advies naar aanleiding van de bedrijvenanalyse. De kosten voor het opstellen van een meetrapport stralingsanalyse bedrijven zijn op aanvraag.