Stralingsanalyse Woning

null

Bureau Straling Meten is dè specialist op het gebied van het meten van straling in en rondom woning of bedrijf. Met zeer geavanceerde meetapparatuur breng ik alle straling in kaart die gezondheid in directe leefomgeving kan beïnvloeden. Na een stralingsanalyse van woning en/of bedrijf ontvang je een uitgebreid en glashelder meetrapport waarin ik de gemeten straling afzet tegen de grenswaarden. Tijdens een stralingsanalyse van de woning en/of bedrijf geef ik tips hoe de straling op een simpele en goedkope manier gereduceerd kan worden.

Meten is een, een helder meetrapport opstellen in Jip en Janneketaal is twee. Klik hier voor enkele voorbeelden uit een meetrapport.

Wil je graag weten wat een stralingsanalyse van je woning of bedrijf kost? Klik dan hier.

Huis-stralinganalyse_flowwHires

Bureau Straling Meten maakt straling inzichtelijk:

null
  1. Laagfrequente elektrische wisselvelden
  2. Laagfrequente magnetische wisselvelden
  3. Geopathische velden/ aardmagnetische velden
  4. Hoogfrequente velden

Bureau Straling Meten maakt gebruik van zeer geavanceerde wetenschappelijk geteste meetapparatuur. Na het meten van bovenstaande straling ontvang je een uitgebreid meetrapport.

Met deze apparatuur wordt het mogelijk gemaakt om de waardes van straling visueel in een kleurengrafiek in beeld te brengen. Op deze manier wordt voor iedereen inzichtelijk gemaakt of de waardes sterk, gemiddeld of zwak zijn. De gemeten waardes worden vergeleken met de verschillende grenswaarden, zo ook de in Duitsland opgestelde bouwbiologische normen SBM 2015.

Stralingsanalyse Woning

null