Stappenplan naar herstel

null
  • Straling meten = weten 

Voorkomen is beter dan genezen. Het is erg belangrijk dat je je bewust wordt van wat je allemaal in huis hebt én wat er nog allemaal op je (of dat van je man) verlanglijstje staat. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen 33 tips waarmee je straling in je woning kunt beperken.

  • Bescherm jezelf 24/7 met de producten van Wibronic

Al zou je alles in huis uitzetten, dan nog wordt je belast met straling. De buren zetten al die apparaten niet uit. Ook ga je wel eens naar buiten, naar je werk en/ of naar vrienden. We leven in een wereld met straling, daar is geen ontkomen meer aan. Naast het feit dat we niet alles in onze eigen omgeving kunnen uitzetten, is het ook nog eens zo dat de meeste mensen niet meer zonder wifi, mobiele telefoon, laptop en/of tablet kunnen. Het beste dat we kunnen doen is straling in ons eigen huis beperken én de balans qua frequenties weer terugbrengen. Dit doe je door ervoor zorgen dat we naast alle verstorende frequenties ook 24/7 de frequenties van Wibronic bij ons hebben. Lees hier meer over de werking van Wibronic.

  • Doorbreek de therapieresistentie – behandeling met de Spininverter

Stel dat we allemaal een ‘emmertje’ straling in ons lichaam hebben. Elke dag komt daar bij iedereen een schepje bij. Afhankelijk van waar je woont, werkt én hoe gevoelig je bent, is dat een klein schepje en bij de ander een grote schep. Met de Homeshields en Bodyshield leg je als het ware een dikke deksel op jouw emmertje straling, maar als jouw emmertje nog steeds vol zit, krijgt jouw lichaam nog steeds niet de kans om te herstellen. Met een behandeling met de Spininverter schep je jouw emmertje straling in slechts 12 minuten leeg en kan ook jouw herstel eindelijk beginnen.

Mensen met chronische klachten hebben echter meerdere behandelingen met de Spininverter nodig en kunnen hier onder andere voor terecht bij de therapeuten uit het Netwerk van Zorg.

Als je al alle producten van Wibronic hebt, kun je ook zelf een Spininverter aanschaffen zodat je jezelf zo vaak kunt behandelen als je wilt.

  • Ga naar een therapeut uit het Netwerk van Zorg

Bescherming tegen spininversie is een essentieel onderdeel in je herstel, maar er is bijna altijd meer aan de hand. Te veel mensen hebben een verzuurd lichaam, hebben last van zware metalen, candida of de ziekte van lyme zonder dat ze daar erg in hebben. Doordat je geen last meer hebt van spininversie zal alles wat je onderneemt om beter te worden veel beter aanslaan.

Nederland telt heel veel goede therapeuten, maar de therapeuten uit het Netwerk van Zorg hebben één heel belangrijk pré, ze hebben namelijk een Spininverter. Hierdoor krijg je bij elke consult een extra behandeling en de meting die ze verrichten klopt ook echt. Bij een therapeut geen rekening houdt met spininversie klopt de meting namelijk niet.

[vc_willow_spacer size=”3%”]

Beschermen tegen straling moet je goed doen en anders niet. We leven in een wereld waar draadloze technologie, the internet of things, alleen maar toeneemt en krachtiger wordt. Het heeft dan ook geen enkele zin om passieve producten bij je te dragen of in huis te plaatsen. Passieve producten zijn producten die je niet hoeft op te laden. Het is simpelweg niet sterk genoeg om ook tegen de totale stralingsbelasting (Spininversie) te beschermen.