Waarom heb jij gezondheidsklachten?

null

Je kunt alleen maar ziek worden als je immuunsysteem (even) niet goed werkt. Ook de bekende welvaartziektes krijgen nauwelijks kans als het immuunsysteem goed werkt. Het probleem is echter dat dit immuunsysteem het de afgelopen 10-15 jaar steeds zwaarder te verduren heeft gekregen.

Het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam werkt in principe fantastisch. Er zijn echter blokkades die dit zelfherstellende vermogen belemmeren. Als je dan naar een complementaire therapeut toe gaat, dan gaat die therapeut kijken welke blokkades er zijn die het zelfherstellend vermogen belemmeren. Als deze blokkades zijn weggehaald kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam de draad weer oppakken en ga je herstellen.

3 type blokkades die ons zelfherstellend vermogen blokkeren

Als je gezondheidsklachten goed wilt aanpakken is het belangrijk dat je alle puzzelstukjes aanpakt. Een of meerdere puzzelstukjes bewust of onbewust vergeten zal niet tot het gewenste resultaat leiden.

Vroeger waren er maar twee type blokkades, maar de laatste jaren speelt de blokkade spininversie een steeds grotere rol. Alleen de therapeuten uit het Netwerk van Zorg houden ook rekening met deze blokkade en kunnen hiervoor een behandeling aanbieden.

De grootste successen worden dan ook gehaald als je rekening houdt met alle drie deze blokkades. Doe je dit niet, dan boek je nog geen resultaat. Dit is ook dé reden waarom mensen maar niet willen herstellen. Zo komt het regelmatig voor dat een therapeut een vitaminetekort constateert. Als je dit gaat aanvullen terwijl je nog steeds spininversie hebt, worden de vitamines niet opgenomen en is het resultaat nul. Een of meerdere puzzelstukjes bewust of onbewust vergeten zal niet tot het gewenste resultaat leiden.

Lees meer

Zware metalen

Veel mensen hebben teveel zware metalen in hun bloed, vooral mensen die erg stralingsgevoelig zijn. Het is dan ook een must om dit te laten onderzoeken én om je hiervan te ontgiften. Je kunt ook het onderzoek overslaan en meteen gaan ontgiften, want iedereen krijgt zware metalen binnen. Denk maar aan alle chemicaliën en pesticiden die op ons groente en fruit zitten etc. Een van de beste en makkelijkste manieren om te ontgiften is met behulp van fulvinezuur. Meer informatie over Fulvinezuur vind je hier. Met de kortingscode “Shaker10” krijg je 10% korting op een bestelling bij Vitamunda.

PH-waarde

Een gezond lichaam heeft een pH-waarde tussen 7-14 (basisch). Is je pH-waarde lager dan 7 dan is je lichaam verzuurd. Zo heeft professor Warburg in 1931 al de Nobelprijs gekregen omdat hij had aangetoond dat iedereen met kanker een verzuurd lichaam heeft.

Als je beter wilt worden controleer dan dus ook je pH-waarde. Google op “pH-waarde test” en voor een paar euro koop je speciale strips waar je overheen kunt plassen, om zo makkelijk en snel je eigen pH-waarde te meten. Is je pH-waarde te laag? Op de website van Alka.nl vind je veel informatie, maar er zijn ook diverse andere manier om je pH-waarde te verhogen, zoals bijvoorbeeld natriumbicarbonaat.

Lees minder

Samenwerken aan jouw gezondheid

null

Bureau Straling Meten werkt samen diverse therapeuten die kennis hebben van zowel elektromagnetische straling als spininversie. Deze samenwerking hebben we het ‘Netwerk van Zorg’ genoemd.

Als je de informatie over spininversie goed hebt gelezen dan zal het voor iedereen duidelijk zijn dat het van groot belang is om de spininversie te corrigeren én een nieuwe spininversie te voorkomen. Spininversie is een relatief groot puzzelstukje tijdens jouw herstel. Het is de basis die je wél of juist niet hebt om op te bouwen.

De kracht van ons eigen magnetische veld is afhankelijk van hoeveel energie ons lichaam beschikbaar heeft. De snelheid waarmee de elektronen in ons lichaam om de atomen draaien is ook afhankelijk van de hoeveelheid energie die het krijgt aangeboden. Hoe hoger deze energie, hoe sneller ze kunnen draaien en hoe sneller ze draaien, des te moeilijker het is om deze gezonde correcte spinning te verstoren. Met andere woorden, hoe gezonder we leven, hoe sterker ons lichaam wordt, des te kleiner de kans is op een nieuwe spininversie.

Bij de therapeuten uit het Netwerk van Zorg kun je dus terecht voor een behandeling met de Spininverter én voor verdere ondersteuning om je immuunsysteem sterker te maken. Dat onze werkwijze zeer succesvol is blijkt wel uit de vele videotestimonials.

Hieronder vind je een lijst met alle therapeuten.