[rev_slider home]

Waarom kun je maar niet herstellen en sukkel je nog steeds met je gezondheid?

Herken je jezelf in het onderstaande?

 • Je slaapt slecht, of
 • Je bent moe, zelfs na een goede nachtrust, en
 • Je krijgt steeds meer allergieën
 • Je eet en drinkt gezond maar het lijkt niet uit te maken
 • Je gebruikt allerlei voedingssupplementen, maar hebt het idee dat het niet tot nauwelijks wordt opgenomen
 • Therapieën slaan niet aan of werken zelfs averechts
 • Koude handen en voeten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Zo ja, dan raad ik je aan om de informatie over spininversie en de Schumann Resonantie grondig door te lezen. Het is veel tekst, maar het kwartje zal vallen én je zult licht aan het einde van de tu

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leven in een wereld met straling

We leven echter in wereld met straling. De een is zich daar meer bewust van dan de ander en er zijn talloze onderzoeken die aantonen dat we ons zorgen moeten maken over deze soep van frequenties waar we bijna 24/7 in leven. Zo wordt steeds vaker aangetoond dat er naast thermische effecten, waar de huidige grenswaarden op zijn gebaseerd, ook subtiele biologische processen in ons lichaam worden verstoord, hetgeen steeds vaker tot een spininversie lijdt. De resultaten van deze onderzoeken plaats ik regelmatig op mijn facebookpagina. Het dilemma is, we kunnen en/of willen niet meer zonder onze leuke en handige gadgets. Daarom is de slogan van Bureau Straling Meten ook: “Feeling better in a wireless world”. We leven nu eenmaal in een wereld met straling en daar zullen we mee moeten leren leven.

Ben ik tegen mobiele telefoons, wifi en/of tablets? Nee, zeker niet. Ik maak er zelf ook dankbaar gebruik van. Er is echter wel een verschil in hoe je met deze gadgets omgaat. Een belangrijk onderdeel van de Stralingsanalyse Woning is dan ook om mensen bewust te maken van wat ze allemaal in huis hebben, wat ze nog in huis willen gaan halen én wat het effect van al deze apparaten op hun lichaam is. Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

We hebben als het ware allemaal een “emmertje straling” in ons lichaam en daar komt elke dag bij iedereen een schepje bij. Bij de een is dat echter een klein schepje en bij de ander een grote schep, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt en hoe gevoelig je bent.

In het bos of ergens anders in de natuur overheerst de natuurlijke straling, boven alle elektromagnetische frequenties die 24/7 op ons lichaam afkomen. Omdat het in onze moderne woon- en leefomgeving juist andersom is ontstaan er steeds vaker gezondheidsklachten. Wibronic is het enige product ter wereld dat deze balans weer hersteld waardoor jouw lichaam eindelijk weer kan herstellen. De vele videotestimonials zijn het beste bewijs dat Wibronic anders is en onze gezamenlijke aanpak met de therapeuten uit het Netwerk van Zorg echt werkt.

Je kunt dan ook pas echt herstellen van je klachten als dit “emmertje straling” wordt leeg geschept én er een dikke deksel op wordt gelegd, waardoor  jouw lichaam, zowel binnen als buiten je huis, naast alle verstorende frequenties, ook de Schumann Resonantie en andere helende frequenties 24/7 krijgt aangeboden.

Welke klachten verdwijnen als je lichaam niet meer belast is met straling?

Tevreden klanten vertellen het graag zelf

Herstellen van fybromyalgie, de ziekte van Lyme, beter slapen en uitgeruster wakker worden. Koos van Ravestein en Ilona Karsmeijer uit Apeldoorn vertellen welke weg zij hebben bewandelt om dit voor elkaar te krijgen.

Beschermen tegen straling

De moderne mens, die steeds meer gebruik maakt van hedendaagse technologie zoals wifi, smartphones, tablets en bijvoorbeeld een elektrische auto, neemt ook maatregelen om zichzelf en zijn omgeving te beschermen tegen deze schadelijke straling om zodoende een nieuwe spininversie te voorkomen.

Veel mensen zijn het normaal gaan vinden dat ze niet uitgerust wakker worden, dat ze vaak moe zijn, dat ze ’s avonds om 8 uur al kapot zijn, maar leggen niet de link met straling. Dit komt omdat straling de afgelopen 20 jaar beetje bij beetje is toegenomen en de celcommunicatie in ons lichaam heel langzaam wordt verstoord. We hebben al 10-15 jaar een mobiele telefoon, maar staan er onvoldoende bij stil dat deze mobiele telefoon wel verandert is van 1G naar 4G; dat is een gigantisch verschil.

Astronauten hadden vroeger ook onverklaarbare gezondheidsklachten. Na onderzoek kwam men er achter dat ze in de ruimte niet langer blootgesteld werden aan de aardse Schumann golven. Nu worden moderne ruimtevaartuigen uitgerust met een inrichting die kunstmatige Schumann golven bevatten.

[vc_willow_spacer size=”5%”]

Straling meten is weten

Wilt u ook weten hoeveel straling er in uw woning te meten valt?

Waar bevinden zich in uw huis de grootste stralingsbronnen? Of komt er misschien juist veel straling van de kant van de buren?

Bureau Straling Meten is dè specialist op het gebied van het meten van straling. Met zeer geavanceerde (wetenschappelijke) meetapparatuur breng ik alle straling in kaart. Na een stralingsanalyse van uw woning en/of bedrijf ontvangt u een uitgebreid en glashelder meetrapport waarin ik de gemeten straling afzet tegen de grenswaarden. Tijdens een stralingsanalyse van uw woning en/of bedrijf geef ik tevens tips hoe u de straling op een simpele en goedkope manier kunt reduceren. Bureau Straling Meten maakt gebruik van zeer geavanceerde wetenschappelijke meetapparatuur.

Tijdens een zogenoemde Stralingsanalyse Woning wordt onderstaande straling in kaart gebracht.

 1. Laagfrequente elektrische wisselvelden
 2. Laagfrequente magnetische wisselvelden
 3. Geopathische velden/ aardmagnetische velden
 4. Hoogfrequente velden

 

Netwerk van Zorg

Als je de informatie over spininversie goed hebt gelezen dan zal het voor iedereen duidelijk zijn dat het van groot belang is om de spininversie te corrigeren én een nieuwe spininversie te voorkomen. Naast bescherming tegen de externe factoren zijn de interne factoren (ons lichaam zelf) zeker net zo belangrijk. Onze therapeuten kunnen je daarbij helpen.

Je immuunsysteem versterken zodat je lichaam weerbaarder wordt. De kracht van ons eigen magnetische veld is afhankelijk van hoeveel energie ons lichaam beschikbaar heeft. De snelheid waarmee de elektronen in ons lichaam om de atomen draaien is ook afhankelijk van de hoeveelheid energie die het krijgt aangeboden. Hoe hoger deze energie, hoe sneller ze kunnen draaien. En hoe sneller ze draaien, des te moeilijker het is om deze gezonde correcte spinning te verstoren. Met andere woorden, hoe gezonder we leven, hoe sterker ons lichaam wordt, des te kleiner de kans is op een nieuwe spininversie.

De sleutel naar blijvend herstel is dus om je eigen energieniveau te verhogen. We bereiken dit door ons lichaam 24/7, naast alle elektromagnetische frequenties, ook de natuurlijke en helende frequenties van Wibronic aan te bieden. Hiernaast is het belangrijk om stralingsbronnen in onze directe woon- en leefomgeving zoveel mogelijk te beperken of te vermijden én verstorende factoren in ons eigen lichaam verwijderen.

Spininversie

Herstellen, beter worden etc etc draait eigenlijk maar om één ding; ons immuunsysteem versterken. Op de afbeelding links ziet u een atoom afgebeeld. In een gezond lichaam draaien de elektronen heel hard rechtsom. In een lichaam dat ziek is of al jaren niet optimaal functioneert draaien deze elektronen linksom. Dit noemen we spininversie. De oplossing om eindelijk eens beter te worden is dan ook om deze linksdraaiende elektronenspin te corrigeren en voortaan rechtsom te laten draaien. Hierna is het echter belangrijk om een nieuwe spininversie te voorkomen én is het heel belangrijk om de elektronen heel hard te laten draaien. Dit laatste bereiken we door middel van goed eten en drinken, de juist vitamines binnen krijgen, ontzuren, ontgiften etc etc. Bureau Straling Meten kan je helpen bij het gedeelte over straling, de therapeuten uit het Netwerk van Zorg kunnen je verder helpen bij de overige ‘herstelwerkzaamheden’.

[custom-facebook-feed]

[vc_willow_spacer size=”5%”]