Hier kunt u de meest gestelde vragen en antwoorden vinden van Bureau Straling Meten.

BSM

loader-icon

De winstmarge op de producten is minimaal. Wibronic is sinds medio 2016 op de markt en ondanks inflaties en stijging van inkoopkosten zijn de prijzen nog nooit verhoogt. Wibronic is zich er namelijk van bewust dat veel klanten al heel veel geld aan hun gezondheid hebben uitgegeven en probeert daarom de investering in Wibronic tot een minimum te beperken. Extra korting of nog meer kosten (verzendkosten en kosten betaalmethode webshop) zijn dan ook niet mogelijk. Daarom willen we daar zo transparant mogelijk over zijn.

De winstmarge op de producten is minimaal. Wibronic is sinds medio 2016 op de markt en ondanks inflaties en stijging van inkoopkosten zijn de prijzen nog nooit verhoogt. Wibronic is zich er namelijk van bewust dat veel klanten al heel veel geld aan hun gezondheid hebben uitgegeven en probeert daarom de investering in Wibronic tot een minimum te beperken. Extra korting of nog meer kosten (verzendkosten en betaalmethode webshop) zijn dan ook niet mogelijk. Daarom willen we daar zo transparant mogelijk over zijn.

Betalen met behulp van ideal is echter gratis. Bij betaling met behulp van creditcard worden de werkelijke kosten in rekening gebracht.

Kun je om de een of andere reden niet met ideal betalen en wil je niet de betalingskosten voor de creditcard betalen, dan is het ook mogelijk dat je het contactformulier op de website invult, aangeeft wat je wilt bestellen, dan maken wij handmatig de factuur. Hierna kun je dan met behulp van jouw eigen bank (telebankieren) het geld naar ons overmaken. Na betaling sturen we dan alles aangetekend én verzekerd naar je op.

Bij normaal gebruik gaan de producten zeer lang mee. Er zit standaard 2 jaar garantie op alle producten.

Er zit 2 jaar garantie op de Spininverter, Homeshield en Bodyshield.

De Wibronic Homeshield en Bodyshield beschermen tegen straling en leggen als het ware een deksel op jouw emmertje straling. Alleen de behandelingen met de Spininverter scheppen het emmertje straling ook daadwerkelijk leeg én corrigeren de Spininversie. Hierdoor wordt de therapieresistentie opgeheven én kan jouw zelfherstellend vermogen de draad weer oppakken.

Dit hangt er vanaf hoeveel (chronische) gezondheidsklachten je hebt. Iemand die Wibronic aanschaft om zichzelf preventief te beschermen, maar niet veel klachten heeft, heeft aan één of enkele behandelingen wel genoeg. Iemand met veel gezondheidsklachten en/of iemand die heel gevoelig is voor straling heeft altijd meer behandelingen nodig, soms wel 3 per dag.

Als je al jaren last hebt van bepaalde klachten en/of heel gevoelig bent voor straling keert de spininversie, ook met de Homeshields en Bodyshield in gebruik, veel te snel terug. Het lichaam is dan zo van slag en verzwakt dat het noodzakelijk is om jezelf meerdere keren per dag te behandelen. Als je deze spininversie meerdere keren per dag behandelt zal je lichaam beetje bij beetje sterker worden. Je legt als het ware de basis om verder op te bouwen, want vitamines en mineralen worden ineens wél opgenomen en afvalstoffen worden ineens wél afgevoerd. Een wereld van verschil.

Wibronic werkt meteen, maar dat wil niet zeggen dat je dat ook meteen merkt. Was het maar zo simpel dat iedereen hetzelfde op hetzelfde moment ervaarden. Sommige klanten lenen een Bodyshield of Homeshield van iemand en voelen meteen duidelijk meer rust in hun lichaam, terwijl anderen niks voelen. Bij iedereen gebeurt hetzelfde, maar niet iedereen voelt dat meteen. Herstel is ook vaak een kwestie van geduld én alle puzzelstukjes aanpakken.

Straling is een hele belangrijke en als je spininversie hebt mis je simpelweg de basis om op te bouwen. Nadat je deze basis hebt gelegd is het nog steeds belangrijk om ook andere puzzelstukjes aan te pakken. Daarom werkt Bureau Straling Meten ook samen met veel therapeuten in zowel Nederland als België.

Wordt Wibronic voor jou het eerste of laatste puzzelstukje?

Uiteindelijk willen onze klanten maar één ding en dat is beter worden. Ze willen van hun klachten afkomen en/of beter gaan slapen. In hun zoektocht naar de oorzaak van hun klachten komen ze er vroeg of laat achter dat straling wel eens een heel belangrijk puzzelstukje is in deze weg naar herstel. Wibronic is niet die ene wonderpil die alle klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, maar met Wibronic kun je wél de therapieresistentie opheffen. Als je na aanschaf verder niks doet herstel je ook, maar als je ook gaat ontgiften, ontzuren en de juiste vitamines en mineralen toevoegen, dan ga je pas écht meters maken.

Dit is dan ook meteen de reden dat wij graag met stralingsbewuste therapeuten samenwerken. Bovendien hebben de therapeuten uit het Netwerk van Zorg allemaal een Spininverter. Hierdoor krijg je bij elk consult een gratis (extra) behandeling met de Spininverter, hetgeen jouw herstel uiteraard ten goede komt.

Alle therapeuten met een Spininverter vind je HIER. Vul je woonplaats in en de dichtstbijzijnde therapeut staat bovenaan de lijst.

Feitelijk houdt Wibronic de straling niet tegen, maar verhoogt het de natuurlijke frequenties. Zolang de natuurlijke frequenties in jouw leven 24/7 overheersen, heb je geen last van de slechte frequenties. Zo simpel is het.

De meeste mensen willen de straling ook helemaal niet blokkeren want dan zouden hun apparaten die op WiFi of bluetooth werken niet meer functioneren. We leven nu eenmaal in een wereld met straling en daar zullen we mee moeten leren omgaan. Enerzijds door het aantal draadloze apparaten in jouw leven te beperken én anderzijds door de natuurlijke frequenties in ons leven weer te laten overheersen.

Een gezond en sterk lichaam kan prima tegen straling. Het is nog steeds niet goed voor je maar je lichaam kan er beter mee omgaan. Ter vergelijking, suiker noemen ze niet voor niks het witte gif. Het is gewoon slecht voor je. We ontkomen er echter niet aan dat we suiker binnen krijgen én een gezond en sterk lichaam kan er ook prima mee omgaan. Zorg er dus voor dat je een gezond en sterk lichaam krijgt en kies tegelijkertijd bewust je momenten waarop je wél suiker binnenkrijgt. Dan kan ook jij op bepaalde momenten heerlijk genieten van een ijsje, frisdrankje, wijntje of biertje. Op deze manier kan ook jij leren leven in een wereld met straling.

De EMF-Harmoniser houdt de straling niet tegen. Dit wil je ook niet, want dan zou je niet meer bereikbaar zijn én kun je telefoon net zo goed uit zetten. De EMF-Harmoniser harmoniseert de schadelijke frequenties van jouw mobiele telefoon, tablet of laptop. Hierdoor heeft jouw lichaam er veel minder last van. Gevoelige mensen ervaren een duidelijk verschil en zeggen bijvoorbeeld dat hun tablet met EMF-harmoniser erop ineens aanvoelt als een boek.

Het belangrijkste verschil is dat Wibronic ook écht werkt. Helaas zijn er nogal wat producten op de markt die niet eens doen wat ze beloven.

Hoeveel vergelijkbare producten kun je vinden met meer dan 45 videotestimonials waarin klanten in hun eigen woorden bevestigen wat je hier op de website kunt lezen?

Als er 10 stralingsniveau’s zijn en niveau 10 is een totale stralingsbelasting, oftewel spininversie, dan gaan andere producten vaak niet hoger dan niveau 7. Ze beschermen dus wel degelijk tegen straling, maar zijn niet sterk genoeg om ook tegen Spininversie te beschermen. Wibronic beschermt echter wel tot niveau 10 waardoor de meeste stralingsbewuste mensen vroeg of laat (alsnog) bij Wibronic uitkomen.

Ten eerste houden deze afschermproducten uitsluitend hoogfrequente straling tegen en dus geen laagfrequent magnetische, laagfrequent elektrische en geopatische straling. Het is dus een zeer beperkte en ook nog eens dure vorm van afschermen.

Ten tweede zijn wij van mening dat wij als mensheid moeten leren leven in een wereld met straling. De meeste mensen kunnen niet meer zonder mobiele telefoon en Wifi, maar we willen tegelijkertijd ook geen last hebben van al deze handige gadgets. Daarom is ons advies, beperk het aantal draadloze apparaten zoveel mogelijk én zorg ervoor dat in jou leven de natuurlijke frequenties 24/7 overheersen met behulp van de Homeshields en Bodyshield.

Een derde nadeel is dat als je van jouw huis een zogenoemde kooi van Faraday maakt je een soort gevangene wordt in je eigen huis én de hoogfrequente straling die er wél is, niet naar buiten kan en dus als het ware gaat pingpongen, waardoor het juist alleen maar erger wordt.

Het is echter volkomen begrijpelijk dat sommige klanten in eerste instantie vluchten naar zo’n kooi van Faraday en daardoor heel hun huis verven, speciale gordijnen ophangen, slapen onder een speciale klamboe slapen en bijvoorbeeld alleen met speciale kleding en dito hoedje met zilverdraad erin de deur uit kunnen. Zonder deze maatregelen zouden ze veel te veel last hebben van alle elektromagnetische straling en nu ervaart hun lichaam eindelijk rust. Het is echter een korte termijn oplossing, want ook de goede frequenties bereiken hun lichaam niet meer. En wat was er eerder…de gevoeligheid voor straling of is het lichaam in de loop der jaren zo zwak geworden en zijn ze juist daardoor steeds minder weerbaar en dus gevoeliger geworden voor straling?

Het is onze ervaring dat in de meeste gevallen dit proces van overgevoeligheid voor straling omkeerbaar is. Het is echter vaak een lang proces want jouw lichaam is behoorlijk van slag en zal beetje bij beetje sterker moeten worden. Jezelf optimaal beschermen met voldoende Homeshields, EMF-harmonisers en een Bodyshield in combinatie met zoveel mogelijk behandelingen met de Spininverter zijn in dit geval de oplossing.

Omdat wij overtuigd zijn van ons concept kunnen we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geven op ons Totaalpakket.

Dit is geen enkel probleem. Hoe meer positieve natuurlijke frequenties, des te beter.

Wibronic draagt graag zijn steentje bij aan een beter milieu. Waarom goede dozen of papiersnippers weggooien? Bovendien zijn papiersnippers veruit het beste opvulmateriaal al is het soms even zoeken naar de producten in de doos.