Verhoog je weerstand tegen straling

null

Bescherming tegen straling is simpel. Zorg ervoor dat je juiste natuurlijke frequenties overheersen in jouw leven. De slechte EMF frequenties zijn er dan nog steeds, maar je hebt er geen last meer van.

In het bos of ergens anders in de natuur overheersen de natuurlijke frequenties zoals bijvoorbeeld de Schumann Resonantie. Dit is ook de reden dat mensen in het bos rust ervaren. In onze moderne woon- en leefomgeving is het juist andersom en wordt ons lichaam 24/7 belast met allerlei elektromagnetische frequenties. Hierdoor wordt de celcommunicatie in ons lichaam verstoord en ontstaan er steeds vaker gezondheidsklachten. Wibronic herstelt de balans qua frequenties weer, waardoor jouw lichaam eindelijk weer kan herstellen.

Vergelijk het maar met het volgende. In het bos hoor je vooral de muziek van Bach, dat zijn de natuurlijke frequenties. De elektrosmog vergelijken we even met zware heavy metal muziek. In de meeste woningen hoor je overal waar je bent zware heavy metal muziek, want er is zeer veel elektrosmog.  De muziek van Bach, de natuurlijke frequenties, hoor je nauwelijks, want die worden volledig ondergesneeuwd. Het is de kunst om die heavy metal muziek een paar volumes lager te laten klinken en de muziek van Bach harder. De heavy metal muziek is er nog steeds, maar de rustgevende muziek van Bach gaat overheersen want die hoor je nu overal. Zelfs buiten met de Bodyshield. Dit is ook de reden dat wij adviseren zowel de Bodyshield als voldoende Homeshields te kopen, want je lichaam krijgt pas de kans om te herstellen als je 24/7 deze natuurlijke frequenties ervaart en niet bijvoorbeeld alleen in huis of buiten.

De vele videotestimonials zijn het beste bewijs dat Wibronic anders is en onze gezamenlijke aanpak met de therapeuten uit het Netwerk van Zorg echt werkt. Wij verkopen geen producten maar een oplossing!

Wat maakt onze aanpak zo uniek:

  1. Totaalconcept met optimale bescherming voor zowel binnen als buiten je huis;
  2. Wibronic is sterk genoeg om ook bescherming te bieden tegen spininversie (=totale stralingsbelasting);
  3. Wibronic biedt bescherming tegen elektrische wisselvelden, magnetische wisselvelden, geopatische velden en hoogfrequente straling (5G proof!). De Homeshield haalt zelfs het niveau van de vuile stroom (dirty electricity) naar beneden;
  4. Unieke nachtstand op Bodyshield die helende frequenties uitzendt en een goede nachtrust bevordert;
  5. Wibronic heeft een Spininverter; een apparaat waarmee je de spininversie corrigeert én celcommunicatie in je lichaam herstelt; essentieel als je wilt herstellen;
  6. Bureau Straling Meten heeft een Netwerk van Zorg opgezet; therapeuten die ook een Spinverter hebben en die jou verder kunnen helpen om je immuunsysteem te versterken.

30 dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie bij aanschaf Totaalpakket.

null

Om écht te herstellen mag je geen Spininversie hebben. De therapieresistentie moet doorbroken worden. Bij aanschaf van onderstaand totaalpakket gaat dit lukken.

  1. Spininverter
  2. Voldoende Homeshields
  3. Bodyshield
  4. Voor alle mobiele apparaten zoals laptops, tablet en mobiele telefoons een EMF-Harmoniser

Wil je gebruikmaken van deze 30 dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie geef dit dan aan door middel van het invullen van het contactformulier. Er moet namelijk een aparte factuur gemaakt worden.

Uitgangspunt bij dit totaalpakket is dat in jouw leven, naast alle slechte elektromagnetische straling de natuurlijke frequenties weer gaan overheersen. Niet alleen binnen, niet alleen buiten, maar overal 24/7, 365 dagen per jaar. Als je hiernaast jezelf ook regelmatig behandelt met de Spininverter wordt de therapieresistentie doorbroken en gaat jouw zelfherstellend vermogen de draad weer oppakken. Daarom is het ook zo belangrijk dat je hierna ook verder gaat met ontzuren, ontgiften en de juiste vitamines en mineralen toe gaat voegen, want dit alles slaat nu ineens wél aan.

 

 

Who feels it knows it